2777
2789

کمکم کنید. چی قراره بشه؟!  بگید که کسی وضعیت مشابه من براش پیش اومده؟!  حل شده یا نه؟! 

من ۱۸ سالمه و یه کنکوریم و باید تو این دوران درس بخونم ولی نمیتونم همش ذهنم درگیره تمرکزمو بهم میریزه. من یه یک سالیه که متوجه شدم سینه ی سمت راستیم از سینه ی سمت چپم خیلی بزرگه و هر چی جلو تر میره تفاوتشون فاحش تر میشه و واقعا خجالت میکشم و اعتماد به نفسم شدیدا اومده پایین. سینه ی سمت راستیم دو برابره سمت چپیمه یکمم متمایل به طرف راسته یعنی بین سینه هام فاصله هس. از اولم بود ها ولی نه دیگه تا این حد احساس میکنم هر چی سنم میره جلوتر رشد سینه ی سمت راستیم بیشتر میشه و رشد سمت چپیم متوقف میشه. جوریه که دیگه لباس خاص که سهله هیچ لباسی نمیتونم بپوشم خیلی مشهوده از روی لباس و همه هم اخیرا متوجهش شدن میبنم نگاه میکنن ولی کسی به روی خودش نمیاره و چیزی نمیگه. یه چن روزیم هس تو گوگل سرچ کردم و یه چن تا عکس مشابه وضعیته خودمو پیدا کردم توش که سایته داشت با اون عکسه عمل ترمیمی سینه رو توضیح میداد و میگفت که این وضعیت یا بخاطر سرطان سینه هس یا مادرزادیه و هزینه ی عملشم حدودا ۲٠٠ میلیونه که عملم تو خانواده ما مد نیس و یه چن تا چیز ترسناک دیگه ای هم خوندم که بیشتر بهمم ریخت و مغزمو داره سوراخ میکنه. دیروزم یه فیلمی دیدم خانمه وضعیتش شبیه من بود و سینه هاش اویزون بود و یکی از اون یکی بزرگتر بود و خیلی بدنش بد بود و خیلی احساس بدی به من دس داد و انگار با نگاه کردن بهش داشتم خودمو شکنجه میکردم و میگفتم که این اینده ی منه.  من ادمی نیستم که سر چیزای جزئی گیر بدم و ایراد در بیارم ولی واقعا خیلی بد و فاحشه وقتی که دارم درس میخونم یهو وسطش سرم میره پایینو رو سینه هام و وقتی که تفاوت سایزشونو و بلوزو که خیلی بد رو قفسه ی سینم وایساده رو میبینم کلا از همه چی بدم میاد درسم نمیتونم بخونم دیوونه میشم نمیتونم به کسی هم چیزی بگم حتی مثلا به مامانم..  یه همچین چیزیم نمیتونم بهش بگم وقتی که چن باری تو حموم دیده و هیچی نگفته. دیگه با خودم عهد بستم که مهمونی چیزی از این به بعد نمیرم. 

لطفا راهنمایی کنید.. 

عزیزم دوتا راه داری

یا بری دکتر بفهمی دلیلش چیه

یا بمونی خونه همینجوری به زندگی پر از تشویشت ادامه بدی و از خودت بدت بیاد؟

چرا اینقدر پیچیدش میکنی؟ به مامانت بگو من این مشکلو دارم و میخوام برم دکتر چه تو بیای چه نیای من میرم و بعدهم یه نوبت بگیر برو. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دوتا راه دارییا بری دکتر بفهمی دلیلش چیهیا بمونی خونه همینجوری به زندگی پر از تشویشت ادامه بدی ...

خجالت میکشم بگم بهشون، مامانم بدونه مستقیم میذاره کف دست بابام. با خودشون فک میکنن که حالا دیکه باید سینه های اینو ببریم دکتر،  این روزا هم بخاطر کنکور تحت فشارم میذارن خیلی یعنی اگه بگم دارم میمیرم بگن تا کنکور صب کن بعد هر جا میخوای بمیر ولی واقعا اصلا نمیتونم تمرکز کنم میترسم با خانوادم اصلا راحت نیستم.

یکمم اصافه وزن دارم اول فک میکردم نا متقارن بودنشون بخاطر اونه لاغر کنک درس میشه ولی دیگه امیدمو از دس دادم درس بشو نیس این وضعیت این همه ادم چاقن ولی سینه هاشون اینطوری نیس یه چن تا عکس و فیلم هم دیدم طرف باربی بود ولی این مشکلو داشت فک کنم یا حل نشه یا نیاز به عمل به خصوصی داشته باشه

خجالت میکشم بگم بهشون، مامانم بدونه مستقیم میذاره کف دست بابام. با خودشون فک میکنن که حالا دیکه باید ...

میدونم عزیزم سخته برات که بابات متوجه مشکلت بشه ولی دیگه از عذاب این روزات بهتر نیست؟

خودت چی؟تنهایی نمیتونی بری دکتر؟

تا حدی تفاوت دو طرف بدن طبیعیه. دکتر نشون بده ببین چی میگه. خودتو اذیت نکن بدن خودتو بپذیر. تا وقتی ...

اره میدونم طبیعیه ولی تا حدی نه خیلی زیاد، کاش مشکلی نباشه و عادی باشه و درس شه. 

میدونی چیه یا سال بعد دانشگاه قبول نیشمو خودم به دکتر نشون میدم یا ذیگه از خونه هم بیرون نمیرم

خوندم که سرطان نباشه که علائمش نیس فک کنم البته از نظر خودم که انشاالله نباشه اگه این نباشه مادرزادیه.. اخه من چقدر از این مادرزادیه بکشم

همه از من بدشون میاد بخاطر مشکلاتم ولی من نصفبیشتر مشکلاتم مادرزادیه تقصیر خودم نبوده😭🙃

میدونم عزیزم سخته برات که بابات متوجه مشکلت بشه ولی دیگه از عذاب این روزات بهتر نیست؟خودت چی؟تنهایی ...

هعییی بهتره ولی اونا یه جوری منو محکوم کردن به عذاب و تو چهار دیواری حبس یودن تا وقتی که اونا به اون چیزی که میخوان نرسیدم اخه منم ادمم ربات نیستم که.. 

نه تنهایی بازار نمیرم سهل باشه برم دکتر💔

اره میدونم طبیعیه ولی تا حدی نه خیلی زیاد، کاش مشکلی نباشه و عادی باشه و درس شه. میدونی چیه یا سال ب ...

عزیزم حتما یه فرصت مناسب خودتو به یه دکتر نشون بده. حالا میخوای صبر کنی تا دانشگاه قبول شدن که هر جور صلاح میدونی. فقط اینو بگم دختر خوب برای هدفت تلاش کن برای آیندت. نذار این فکرا بهمت بریزه از درست عقب بیفتی. همه‌ ما مشکلات داریم چه ظاهری ، چه باطنی. باید قبولش کنیم و خودمونو دوست داشته باشیم. تو همینجوری هم بهترینی ، آفریده خدایی. خودتو دوست داشته باش