2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موهام تا ارنج تقريبااره خييييلييه احيا هم البته برام انجام داد

خیلی هزینه گرفته ازتون 

چخبر بوده 

همون مو رو شهر من با ۴ تومن هایلایت انجام میداد 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

6 میلیون برای عروسی دختر عمم دادم تازه موهامم فقط اتو کرد 😭اونم پارسال ولی از بس خوشگل شدم همه گفتن ...

ین قیمتهای بالاشهره که لابد اینطوریه پول اجاره مغازشونه والا پاشید آرایشگاه خوب تو پایین شهر پیدا کنید ، 

باور کنید یسری آرایشگرهای بالاشهرم از پایین شهر میرن یکیش همسایه ما که از شهرستان تازه اومدن ،بعد یکم بیشتر آرایشگری یادگرفت و رفت بالاشهر کارمیکرد .

اين لايت موهام با احيا ١٣ ميليون و پونصدتوروخدا بگين قشنگه و ميارزهمشهدم

شهر ما با ۴ میلیون انجام میده دقیقا همینو 😐

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

حالا همه میان میگن ما سیصد میلیون خرج کردیمخانومای زیبا الان مشکل اسی خرج انقد نیست بحث شوهرش مشکله ...

خب همینا رو ب شوهرش میگه مرده شاید یکم اروم بشه

آدرس شوهرای رو میپرسه بره باهاشون حرف بزنه و آگاه هشون کنه

اون وقت زن خودش و ۸۰۰ تومن یادش میره

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
قشنگه ولی نمی ارزهخودت دلت میاد انقدر پول بدی یه ادم غیر متخصص و بی سواد

متخصصه عزيزم تو زمينه كار خودش

اره من دلم مياد واسه همين به استارتر گفتم برو به شوهرت بگو قدرتو بدونه كم خرج ميكني 😉

خدارو شكر صدهزار بار
اين لايت موهام با احيا ١٣ ميليون و پونصدتوروخدا بگين قشنگه و ميارزهمشهدم

عزیزم موهاتون بعد از رنگ زبر نشد ؟! آسیب ندید؟!

خانومایی که ملیونی برای خودتون خرج مبکنید و این پولاذبه چشمتون نمیاد 

پس اون هزارتا تاپیک یارانه و سهام عدالت رو کی میزنه؟؟؟؟؟؟؟ که لنگ اون پول هستید 

بعدشم مقایسه نکنید دیگه 

شرابط ها و وضع مالی هرکس فرق میکنه