2777
2789

6 میلیون برای عروسی دختر عمم دادم تازه موهامم فقط اتو کرد 😭

اونم پارسال 

ولی از بس خوشگل شدم همه گفتن حلالش 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان میدونیم این تو ارایشگاه کمه توی زندگی زیاده

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چوون انقدر خرج برای ارایشگاه و کارهای زیبایی نکردید برای خودتون توقع داره هیچوقت از این خرج ها نکید و براش عادی نیس 

عیب نداره چندبار برو تا براش عادی بشه وگرنه خسیس بار میاد 

برای خودت لطفا ارزش قائل باش عزیزم 

الان هشتصد تومن پولی نیس که شما برای زیبایی تون هزینه کردید شوهرتون بخواد غر بزنه!

عادتش بدید خانوم های دیگه هرماه کلی پول کاشت ناخون و رنگ مو و اکستنشن مژه و فشیال و لیزر و لوازم ارایشی و .. اینا میدن بعد شما ...

اینارو بهش بگو قدر بدونه

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍