2777
2789
عنوان

بچم تب داره لرزم داره ولی فقط بالاتنش داغه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 54 پست
علایمشچی بود چقدرطول کشیدخوب بشه چه داروهایی دادی؟دخترمنم پنج سالشه تب ولرزواسهال داره پنج صبح بردم ...

اولش تب داشت...شیاف زدم تب بر دادم پاشویه کردم اصلا تبش پایین نیومد بردمش دکتر گفت تب رو ۳۹ هست..

پسر من ۳ سالشه...شیاف ۱۲۵ داد گفت دوتا بزنم...چون با یکی پایین نیومده بود...شربت هیپوپروفین داد...آزیترومایسین داد...سه روز بعد که دیگه تب نمی‌کرد سرفه هاش شروع شد ...

من شربت پدی کاف گیاهی گرفتم با دمنوش به و نبات ..تخم های به هم که عین ژله میشد با عسل به خوردش میدادم..

خداروشکر الان یه کوچولو آبریزش داره فقط

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا مثل پسر من

این ویروسه یاکروناست یا انفولانزا ولی علائمش خییییلی شبیه انفولانزا بودمن خوندم خیلی ویروس بدیه بعضیا میگفتن هی خوب میشم بازبرمیگرده چندماه درگیرشن میگن این ویروسه از کربلا آوردن هیچکس رعایت نمیکنه من بچم ۳ هفته خونه بودن بردم یکم بازی کنن ولی پدرمادر اون دختر ۴ ساله بچشو انداخته بود وسط بچه ها یه کاثشنم کرده بودن تنش ولش کرده بودن من دیر متوجه شدم دیگ بچه هام دست به وسایل بازی زدن  من کمکی نداشتم اینقدر درد کشیدم چون استخوان درد شدید داره میگفتم خدا لعنت پدرمادر اون دختر بکنن چون من دوتا بچه کوچیک دارم بدون کمکی ۵ شب مثل جغد بالای سر بچه ۲ ساله ۴ ساله ام نشسته بودم بدون خواب اخرم خودم گرفتم ازسرفه میخواستم تو خواب خفه بشم کاش مردم بهم رحم میکردن

این ویروسه یاکروناست یا انفولانزا ولی علائمش خییییلی شبیه انفولانزا بودمن خوندم خیلی ویروس بدیه بعضی ...

خیلی خیلی بده...من خودمم گرفتم بدن درد سردرد شدید ...حالت تهوع ...سرفه های شدید  خیلی بد بود

خیلی خیلی بده...من خودمم گرفتم بدن درد سردرد شدید ...حالت تهوع ...سرفه های شدید خیلی بد بود

برا بزرگترا فقط سرم جواب میده ولی سرفه ها یه مدت داری سرفه های خلط دار از بس سرفه کرده بودم دوبر پهلوام درد شدید گرفته بود سرم زدم فرداش سرفه هام کمتر شد البته با دوبسته اموکسی یه شربت گیاهی ضد سرفه 

من خودمو بستم به دمنوش ها و مایعات ..انواع سوپ

اره من اونا رو هم میخوردم ولی مریضیه خییییلی مقاومه اولین بار تو عمرم با چنین مریضی روبرو میشدم تا ۲۰ روز من هی تب لرزمیکردم خدا بخیر کنه جاهای شلوغ نرید چون بعضیا گفتن یه بار گرفتیم خوب شدیم باز گرفتیم 

باید آب بخوره تبش بیاد پایین یا آب سیب یا آب هویج مایعات بده بهش چیزی هست خیلی دوست داشته باشه خوراک ...

ممنون عزیزم هرجور شده با قطره چکان شربت دادیم ولی بازم تبش بین ۳۷ و ۳۸

زیر ۳۷ نمیاد

هیچیم نمیخوره

پارچه هم نمیزاره بزارم

اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون عزیزم هرجور شده با قطره چکان شربت دادیم ولی بازم تبش بین ۳۷ و ۳۸زیر ۳۷ نمیادهیچیم نمیخورهپارچه ...

زیر ۳۸ خطری نداره مشکلی نیست مایعات بهش زیاد بده 

هر ۴ ساعت یکی در میون استا و بروفن بده اگه تبش رفت بالای ۳۸.۵ وگرنه با استا بیار پایین

اما ریشه تب باید شناسایی بشه و اون درمان بشه ببرش دکتر بهش دارو میده استامینوفن فقط تب بر هست احتمالا به داروی دیگه نیاز داره برای رفع عفونت

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم