2777
2789
عنوان

بچم تب داره لرزم داره ولی فقط بالاتنش داغه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 54 پست
شیاف میزنی میاد پایین بعد ۴ ساعت باز میره بالا درسته ؟

آره با شیاف میاد پایین دو سه ساعت بعد میره بالا

الان یه ربعه شیاف گذاشتم

الان دوباره چکش میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج
اینا اصلا به درد بچه نمی خوره چون گرم هست بشدت ،خدا روشکر لب نزده وگرنه بدتر هم میشد .البته همه جز س ...

الان چه چیزایی بخوره پس خوبه

اللهم عجل لولیک الفرج

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من صبحش بردم دکتر شربت هیپوپروفین داد همزمان شیاف هم گفت بزنم...شربت آزیترومایسین هم دادم...اگه بتونی شربت پرومکس بخری براش خیلی خوبه....من خودم با پسرم بعد یک هفته هنوز علایم سرماخوردگی داریم...

از حموم متنفره

نبر حموم اصلا خوب نیست ،بچه مزاجش صفراست و تب صفرا ببری حموم انگار آب ریختی رو‌آتش‌ وقتی زبانه می‌کشه اون وقت اون آتش بزرگ تر و سوزانده تر میشه ،دور از جون احتمال تشنج هست .فقط با آب ولرم و یه دستمال کاغذی جاهای داغش رو مرطوب کن

کلا میگم هیچی نمیخورهشربت اصلا قبول نمیکنه به زورم نمیتونیم بهش بدیمالان ۳۹

باید آب بخوره تبش بیاد پایین یا آب سیب یا آب هویج مایعات بده بهش 

چیزی هست خیلی دوست داشته باشه خوراکی؟ حتی پفک؟ داری بدی بهش پفک آب میکشه آب بخوره دماش کمی میاد پایین 

ببرش بیمارستان سرم میزنن یا شیاف دیگه ای میزنن واسش تو بیمارستان بخور سرد میزارن تبش میاد پایین ولی با این دمای بالا سوار ماشینش نکن اول تبش رو بیار پایین تر

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
آبریزش بینی خیلی کم دارهفقط تب و لرزه

اگ اولش ابریزش داره همون ویروس جدیده هست گلم بچه های منم بردم خانه بازی اومده بودن یه دختر ۴ ساله انداخته بودن اونجا پدرمادرش نبودن مداوم سرفه میکرد بچه هام از اون گرفتن اولش دوسه روز ابریزش کم بعد تبه شروع شد تا ۴ ۵ روز مداوم تا ۳۹ اینا میرفت همش شیاف ۱۲۵ میزدم میامد پایین باز میرفت بعدشم که دیگ بدن درد سرفه های خلط دار تا ۳۰ روز الان ببری هم شیاف میده دکتر همون شیاف بگیر هر ۴ ساعت بزن ولی یه دکتر ببر یه شربت چرک خشک کن آموکسی کلاو احتمالا بنویسه با استا ایبوپروفن ولی من فقط برا بچه هام شیاف زدم چون بچم خوابش میبرد اصلا پانمیشد غذا بخوره شربت استامینوفن ندادم اگ سرفه کرد شربت آیوارا فید گیاهی هست از داروخونه بگیر بهش بده این مریضیه متاسفانه طولانیه . اگ فقط تب تنها داشت ۳ ۴ روز بعد قطع شد دونه ریز ریخت بیرون رزوئلا گرفته که بعد تب دونه کلا مریضیه میره این دوحالت خارج نیست فقط غذاشو بده که قندش نیافته 

آره با شیاف میاد پایین دو سه ساعت بعد میره بالاالان یه ربعه شیاف گذاشتمالان دوباره چکش میکنم

فقط با شیاف نمیشه...باید ازیترومایسین هم بدی که دوباره نره بالا...

تب بر تب رو میاره پایین آزیترو دیگه نمیذاره بره بالا

آره با شیاف میاد پایین دو سه ساعت بعد میره بالاالان یه ربعه شیاف گذاشتمالان دوباره چکش میکنم

خوب خوبه جواب میده ببری هم همینو بهت میده شیاف رو هر ۴ ساعت بزنی تادیدی تنش بازگرم شد شیاف بزن 

الان چه چیزایی بخوره پس خوبه

الآن که نمی خوره گلم چون تب داره .براش شیاف استامینوفن بزار تبش‌ اومد پایین  چیزایی بده که زود هضم هستند و دوست داره ،مثل موز ،پوره سیب ،آب میوه ،شربت آبلیمو وعسل خنک ،سوپ ،اسرار نکن داخل تب غذا بخوره چون بخوره هم بالا میاره عزیزم .نگران نباش تبش‌ با شیاف بیاد پایین یه سیب هم بخوره کافیه براش