2777
2789
عنوان

دوست پسر این کارو کنه چه معنی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 57 پست
خسیس گفتی تموم شد دوست نداره برا ازدواج عروسی بگیره از حرفاش متوجه شدم میخواد مفت مجانی بهش دختر بد ...

خوشحالم قبل ازدواج فهمیدی

مرد خسیس آدم و پیر میکنه

اگه دوست شدنی نیست که نیست عمرت و براش هدر نده 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
ببین فقط از این آدم دوری کن انشالله یه خوب و با شخصیت سر راهت قرار میگیره... انقدر آدمای سمی زیاد هس ...

منم میخوام دوری کنم خدا لعنت کنه منو نمیدونم چرا باز سر راهم قرار گرفت از خدا گله دارم این کیه گذاشته تو سرنوشت من 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره مطمئنم تو دست ومچم هیچی ندارم کلا من طلا ندارم هیچی 💔

اونایی که طلا دارن مگه بیرون میرن طلا میندازن؟؟؟اکثرا تو مهمونی و عروسی میندلزن

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
خوشحالم قبل ازدواج فهمیدیمرد خسیس آدم و پیر میکنهاگه دوست شدنی نیست که نیست عمرت و براش هدر نده

نه ناراحت همون تایم و انرژیم که گذاشتم حیف که ساده بودم صدمو گذاشتم 

منم میخوام دوری کنم خدا لعنت کنه منو نمیدونم چرا باز سر راهم قرار گرفت از خدا گله دارم این کیه گذاشت ...

نه نه نگو این تو سرنوشتت

این بیشتر مثل تابلویی از عذابه که فقط بهت نشونش داده و قرار نیست تو اون تابلو رو انتخاب کنی برای بقیه زندگیت

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
نه ناراحت همون تایم و انرژیم که گذاشتم حیف که ساده بودم صدمو گذاشتم

جلو ضرر و هرجا بگیری منفعت

اونایی که طلا دارن مگه بیرون میرن طلا میندازن؟؟؟اکثرا تو مهمونی و عروسی میندلزن

گوشواره دائمیه دیگه

نیست مگه ما ترکا کلا هیچی نداشته باشیم گوشواره حتما باید بندازیم که من اونم نداشتم از قضا گیر همچین ادمیم افتادم کاش میمردم و این ذلت و تحمل نمیکردم‌ خیلیا رو نگفتم فقط همین یه حرکتش دل منو تا ابد شکوند 

جدی میگی ؟ من خوشحال بودم کات شده یه سری اتفاقات افتاد یادم‌افتاد نمیتونم توصیف کنم دقبقا خیلی حال ب ...

اولین کسی که من باهاش دوست بودم طرف روانی به تمام معنا بود نگم از رفتاراش و سادگی خودم،اینا تجربه میشه به شرطی که درس بگیری و زرنگ بشی اشتباهاتتو دیگه تکرار نکنی،شنیدی میگن انقد مار خورده افعی شده آدم باید این جوری باشه،تو این دوره زمونه باید گرگ باشی.گذشته تموم شده رفته اگه اشتباهی کردی ازش درس بگیر و تغییر کن افسوس خوردن فایده نداره.

نه نه نگو این تو سرنوشتتاین بیشتر مثل تابلویی از عذابه که فقط بهت نشونش داده و قرار نیست تو اون تابل ...

کلی اتفاق افتاده زیاده پیچیدس نمیتونم بهت توضیح بدم عزیزم 💔💔 این یه گوشه خیلی کوچیکش بود 

گوشواره دائمیه دیگهنیست مگه ما ترکا کلا هیچی نداشته باشیم گوشواره حتما باید بندازیم که من اونم نداشت ...

یه ذره هم اعتماد به نفس نداری

سرتاپاتو طلا هم بگیری یه بهونه دیگه واسه کبوندن خودت پیدا میکنی

منم ترکم ولی نه طلا میندازم نه چیزی 

اولین کسی که من باهاش دوست بودم طرف روانی به تمام معنا بود نگم از رفتاراش و سادگی خودم،اینا تجربه می ...

واسه من این دومی بود الان دیکه تکرار نمیکنم ولی خوب یه جریاناتی باز اتفاق افتادکه بگم پیچیده میشه شاید سردرگم بشید فقط ارزومه سریع یه ادم خوب بیاد از این وضعیت نجات پیدا کنم ایشونم نه خودش نه خانوادش که خیلی بهم بد کردن نمیبخشم 

منم میخوام دوری کنم خدا لعنت کنه منو نمیدونم چرا باز سر راهم قرار گرفت از خدا گله دارم این کیه گذاشت ...

خودتو ناراحت نکن عزیزم برات تجربه میشه حالا باز این دوستیها باعث میشه آدم طرفشو بشناسه نه اینکه ندیده و نشناخته برین زیر یه سقف بعد دیگه یا باید مهر طلاق بخوره به شناسنامه یا بسازی و بسوزی.... قرار نیس با اولین دوست پسرت ازدواج کنی که... دومی و سومی و چهارمی و.. هم اگه سمی بودن پرتشون کن بیرون تا یه آدم لایق گیرت بیاد..... فقط اگه سنتون بالاس زیاد وقت تلف نکن واسه شناخت دو سه ماه هم کافیه

کلی اتفاق افتاده زیاده پیچیدس نمیتونم بهت توضیح بدم عزیزم 💔💔 این یه گوشه خیلی کوچیکش بود

اما بازم سعی کن بهش خیلی فکر نکنی و اگه هنوزم تو زندگیته حذفش کن از زندگیت

اگه نیست هم تو گذشته مونده

یه ذره هم اعتماد به نفس نداریسرتاپاتو طلا هم بگیری یه بهونه دیگه واسه کبوندن خودت پیدا میکنیمنم ترکم ...

عزیزم جریانش زیاده نمیدونم شمارو ریپ زدم یا نه ولی یکی رو ریپ زدم گفتم انقدر جریانش پیچیدس نمیتونم همرو توضیح بدم که چی شد و چرا میگم‌ذلت 

عزیزم جریانش زیاده نمیدونم شمارو ریپ زدم یا نه ولی یکی رو ریپ زدم گفتم انقدر جریانش پیچیدس نمیتونم ه ...

باور کن همش از اعتماد به نفس پایینه

تو خودتو دست بالا بگیری و اعتماد به نفس داشته باشی طرف مقابلت همینحوری که کسی میپذیرتت و شیفتت میشه