2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه اراده داری و داروهاتو استفاده میکنی یه دکتر هست توی زعفرانیه یادم رفته نیکبخت یا همچین چیزی بود اسمش محلول هایی که میده بزنی به سرت واقعا جواب میده من خودم اراده نداشتم روزی سه بار بزنم ولش کردم اما همون دو سه ماه مه استفاده کردم نتیجه داد

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
اگه اراده داری و داروهاتو استفاده میکنی یه دکتر هست توی زعفرانیه یادم رفته نیکبخت یا همچین چیزی بود ...

حتما محلول مایندکسیدل 

اتفاقا جواب میده موها درمیاد اما تا ولش کنی از قبل کچل تری 

و تو حاملگی نباید استفاده کرد

حتما محلول مایندکسیدل اتفاقا جواب میده موها درمیاد اما تا ولش کنی از قبل کچل تری و تو حاملگی نباید ا ...

نه دست ساز بود 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
اثر داره واقعا؟ موهام خیلی وقته نازک شده برای جدیدا نیستا

من جواب گرفتم 

برو یه چکاب کامل بده بعدش برو پیش یه دکتر غدد برسی کنه دلیلش چیه 

شاید مشکل هورمونی باشه شایدم کمبود ویتامین طبق اون درمان کن 

من مشکل کمبود ویتامین داشتم که حل شد با هیمن روش

من جواب گرفتم برو یه چکاب کامل بده بعدش برو پیش یه دکتر غدد برسی کنه دلیلش چیه شاید مشکل هورمونی باش ...

فکر میکنم ارثی باشه 

چون خیلی وقته این بلا اومده سرم 

اما چون موهام خیلی پر بود به چشم نمیومد 

باورت میشه الان در حدی کمه که پهنای کل موهای بسته ام شده نصف کف دست؟

فکر میکنم ارثی باشه چون خیلی وقته این بلا اومده سرم اما چون موهام خیلی پر بود به چشم نمیومد باورت می ...

خب بررسی کن 

خودت تجویز نکن که ارثیه 

گیریم که ارثی هم باشه شاید راه درمان داشته باشه