یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم برای انسانی حتما کتاب هارو باید تسلط کامل داشت اما برای عربی و ریاضی و فنون باید تست زد ودرسنامه خوند از پی دی اف استفاده کن من خودم همه کتابام پی دی افه و دارم میخونم نشد نداریم موفق باشی قشنگم
گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمرشکوفه است شاید فردایی باشد ما نباشیم شاید باشیم و عزیزی نباشد قدر هم را بدانیم... لطفا برای دل شکستم مهربونا یک صلوات هدیم کنید
عزیزم برای انسانی حتما کتاب هارو باید تسلط کامل داشت اما برای عربی و ریاضی و فنون باید تست زد ودرسنا ...
برای این سه درسی که گفتم درسنامه خیلی مهمه مخصوصا عربی و ریاضی که ضریب بالا هستن
گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمرشکوفه است شاید فردایی باشد ما نباشیم شاید باشیم و عزیزی نباشد قدر هم را بدانیم... لطفا برای دل شکستم مهربونا یک صلوات هدیم کنید
عزیزم برای انسانی حتما کتاب هارو باید تسلط کامل داشت اما برای عربی و ریاضی و فنون باید تست زد ودرسنا ...
تاکید میکنم همه کتابام پی دی افه ...پس تلگرام نصب کن سرچ کن کتابیکو همه کتاب هارو داره