2777
2789
عنوان

یعنی بدون کتاب تست

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 69 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هم هیچ هزینه ایی برای کتاب تست خانوادم برام نکردن و نمیکنن .نمیدونم اصلا میشه با این وضع قبول شد یا نه

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

کدوم سایت نیاز نیست بنویسم؟؟

تو تلگرام سرچ کن پی دی افاش میاد

بعد تستا رو از تو گوشی بخون عدد و گزینه رو یه کاغذ بنویس

بعدش از رو پاسخنامه چک کن و نکات مهم و تو یه دفتر یا خود کتاب درسی وارد کن

اگه تو دیوار پیدا کنم بعد مناسب کنکور ۴۰۳ باشن چی؟؟ من ۴۰۵ کنکور دارم

اوکیه احتمال داره یه کوچولو فرق کنه ولی بهتر از هیچیه حتی کنار تست باید سوالای ازمونارم کار کنی واقعا کنکورای الان اینجوری نیست فقط کتاب بخونی

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری

عزیزم برای انسانی حتما کتاب هارو باید تسلط کامل داشت اما برای عربی و ریاضی و فنون باید تست زد ودرسنامه خوند از پی دی اف استفاده کن من خودم همه کتابام پی دی افه و دارم میخونم نشد نداریم موفق باشی قشنگم

گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمرشکوفه  است شاید فردایی باشد ما نباشیم شاید باشیم و عزیزی نباشد قدر هم را بدانیم...                                     ‌‌‌      لطفا برای دل شکستم مهربونا یک صلوات هدیم کنید     
عزیزم برای انسانی حتما کتاب هارو باید تسلط کامل داشت اما برای عربی و ریاضی و فنون باید تست زد ودرسنا ...

برای این سه درسی که گفتم درسنامه خیلی مهمه مخصوصا عربی و ریاضی که ضریب بالا هستن

گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمرشکوفه  است شاید فردایی باشد ما نباشیم شاید باشیم و عزیزی نباشد قدر هم را بدانیم...                                     ‌‌‌      لطفا برای دل شکستم مهربونا یک صلوات هدیم کنید     
تو تلگرام سرچ کن پی دی افاش میادبعد تستا رو از تو گوشی بخون عدد و گزینه رو یه کاغذ بنویسبعدش از رو پ ...

تلگرام ندارم بلدم نیستم و میگم نکنه نصب کنم خانوادم نزارن یا داداشم

عزیزم برای انسانی حتما کتاب هارو باید تسلط کامل داشت اما برای عربی و ریاضی و فنون باید تست زد ودرسنا ...

تاکید میکنم همه کتابام پی دی افه ...پس تلگرام نصب کن سرچ کن کتابیکو همه کتاب هارو داره 

تلگرام ندارم بلدم نیستم و میگم نکنه نصب کنم خانوادم نزارن یا داداشم

بهشون بگو باید نصب کنی واسه کنکورت شاید اجازه بدن

راستش سایت دیگه ای نمیشناسم

میتونی ام یه هزینه کمی کنی سایت منتا اشتراک بخری از تستهای اونجا استفاده کنی