یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب همه میگن تلگرام تلگرام ندارم و این میگم نکنه داداشم نزاره یا خانوادم
تلگرام نصب کن فقط فامیلی تو بنویس پروفایلم هیچی نزار فقط کانال کتابیکو عضو شو ...مطمعن باش اعتماد میکنند
گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمرشکوفه است شاید فردایی باشد ما نباشیم شاید باشیم و عزیزی نباشد قدر هم را بدانیم... لطفا برای دل شکستم مهربونا یک صلوات هدیم کنید
سعی خودمو میکنم،پناه برخدا کتابم اگه شده برا عید هیچی نمیخرم کتابارو میخرم من اونقدرها هم بالا بالا ...
عزیزدلم فرهنگیانم به امید خدا میشه ....چه برسه به داشنگاه دولتی درجه ۲ ۳ اینقدر نا امید نباش
گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمرشکوفه است شاید فردایی باشد ما نباشیم شاید باشیم و عزیزی نباشد قدر هم را بدانیم... لطفا برای دل شکستم مهربونا یک صلوات هدیم کنید
ببین دارم میگم من خودم هیچ کتابی نخریدم فقط دارم با پی دی اف میخونم هیچ مشاوره و اینا هم ندارم من دوازدهم هستم و این سه سال کتابی نخریدم....دیگه به کسی که خودش تو همچین شرایطی هست نگو نمیشه فقط بخون و توکل کن تلگرامم نصب کن تست بزن ....اصلا حالا تلگرامم نصب نکن مثلا یه درس عربی خوندی تو گوگل بزن تست درس اول دهم کلی تست و فایل میاره