یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بله دقیقا ولی خب بهترین زندگی منظورم پولدار بودنه میدونی چی میگم دو سه تا ماشینو خونه چندتا و ....
بله عزیزم.متوجه هستم.اونکه دیگه شرایط ایده اله.من تو فامیل کسیو سراغ دارم که حتی باورت میشه واسه یه سرماخوردگی ساده هم میره خارج از ایران .خونش به قدری بزرگه بدون جی پی اس گم میشی.اصلا بوی پول میدن این زنو شوهر.اصلا هم بدبخت نیستن اصلا هم مشکلی ندارن برخلاف کسایی که معتقدن پولدارا بدبختن.😄😄😄
بله عزیزم.متوجه هستم.اونکه دیگه شرایط ایده اله.من تو فامیل کسیو سراغ دارم که حتی باورت میشه واسه یه ...
اونو ما تو خوابم نمیبینیم😂 البته دیگه بنظرم سوسولی بخاطر سرماخوردگی بری اونور آب
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 لوطفا لایک نکن ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست
اونو ما تو خوابم نمیبینیم😂 البته دیگه بنظرم سوسولی بخاطر سرماخوردگی بری اونور آب
نه واقعا خوب انقد پولدارن که اگه خرجش نکنن چیکارباید بکنن؟😄😄😄.اصلا عشقن واقعا بعدشم به شدت ادمای خودمونی ای هستنا اینطور نیست پیششون حس بد داشته باشی.ولی خوب مثلا همسر من اوپتیماداره من خودم اکسنت واقعاهم جفتمون راضی ایم.بعد وقتی صحبت میکنه جوریه مثلا میگه اخی راحتین تو این ماشینا ادم حس پراید میگیره 😄😄😄😄😄