2777
2789
عنوان

تو این سایت که همه وضعشون خوبه پولدارررر پس چرا انقدر مینالن

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 107 پست
خاک تو سرشون خدابه پولتون برکت بده قدم بچتون پربرکت باشه

ممنون گلم انشائ الله

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من یه ساله حسرتم خانوادمو یه شام ساده دعوت  کنم...

کجای وضعمون خوبه خداییش😐😐تاپیکامو نگا کنی 90 درصد یا بچه هام مریض شدن یا خودم دندونام عفونت کرده بدبخت شدم😓😓

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله دقیقا ولی خب بهترین زندگی منظورم پولدار بودنه میدونی چی میگم دو سه تا ماشینو خونه چندتا و ....

بله عزیزم.متوجه هستم.اونکه دیگه شرایط ایده اله.من تو فامیل کسیو سراغ دارم که حتی باورت میشه واسه یه سرماخوردگی ساده هم میره خارج از ایران .خونش به قدری بزرگه بدون جی پی اس گم میشی.اصلا بوی پول میدن این زنو شوهر.اصلا هم بدبخت نیستن اصلا هم مشکلی ندارن برخلاف کسایی که معتقدن پولدارا بدبختن.😄😄😄

بله عزیزم.متوجه هستم.اونکه دیگه شرایط ایده اله.من تو فامیل کسیو سراغ دارم که حتی باورت میشه واسه یه ...

اونو ما تو خوابم نمیبینیم😂 البته دیگه بنظرم سوسولی بخاطر سرماخوردگی بری اونور آب

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
اونو ما تو خوابم نمیبینیم😂 البته دیگه بنظرم سوسولی بخاطر سرماخوردگی بری اونور آب

نه واقعا خوب انقد پولدارن که اگه خرجش نکنن چیکارباید بکنن؟😄😄😄.اصلا عشقن واقعا بعدشم به شدت ادمای خودمونی ای هستنا اینطور نیست پیششون حس بد داشته باشی.ولی خوب مثلا همسر من اوپتیماداره من خودم اکسنت واقعاهم جفتمون راضی ایم.بعد وقتی صحبت میکنه جوریه مثلا میگه اخی راحتین تو این ماشینا ادم حس پراید میگیره 😄😄😄😄😄

ن والا ما وضمون خوب نیس ماهی ۱۰تومن حقوقمون ماهی ۷کرایه میدیم. ده سالم هست مستاجریم و حتی ی ماشین ند ...

اگه شوهرت خوبه توام برو سرکار 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

برعکس اکثر کاربرا اقشار کم درآمدن حالا شما بگذر از یه تعداد خیلی محدودی 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

ن والا ما وضمون خوب نیس ماهی ۱۰تومن حقوقمون ماهی ۷کرایه میدیم. ده سالم هست مستاجریم و حتی ی ماشین ند ...

زایمان کردی که طلاق بگیری؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
دقیقاناخنا کاشتابروها فیبروزگوشی های مدل بالا

بابا ملت ناامید شدن از خرید خونه و ماشین خوب و زمین و باغ و...هرچی درمیارن خرج اینچیزا میکنن 

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن