ولی من هرچی دیدم برعکس بوده یارو درامدش ۳ تومنه ۲۳ سالشه بچه سوم بارداره
فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
درسته درآمد آنچنان نداریم ولی نباید کاسه گدایی بگیریم ناله کنیم زندگیمونو میکنم حالا یه هزینه ای هم میاد و میره
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 لوطفا لایک نکن ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست
پر توقع ان شاید ...شاید دروغ میگند ...نمیدونم چند وقت پیش بحث درآمد و حقوق بود میگفتن ماهی هفتاد می ...
کسی که این حرفو میزنه یا هفتاد تومن توماه نداره یا به شده تو مدیریت مالی ضعیفه.منو همسرم جمعا هفتادتومن میگیریم.خوب اجاره خونه هم نداریم جفتمونم ماشین داریم.باکلی ریخت و پاش توماه بازم پس انداز خوبی هم میکنیم.جای ارزونی هم نیستیم بهترین قسمت کرج ساکنیم.به شدت گرونیه قبول دارم ولی باهفتادتومن شکرخدا ماخیلی خوب میگذرونیم
ن والا ما وضمون خوب نیس ماهی ۱۰تومن حقوقمون ماهی ۷کرایه میدیم. ده سالم هست مستاجریم و حتی ی ماشین ند ...
اشکالی نداره بپرسم شغل همسرتون چیه
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 لوطفا لایک نکن ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست