2777
2789
عنوان

تو این سایت که همه وضعشون خوبه پولدارررر پس چرا انقدر مینالن

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 110 پست
بخاطر مسافر کوچولوت هم شده جدا نشو بچه های طلاق گناه دارن

اره اذیت میشم تاپارسال خودمم میرفتم سرکار ایشالا نی نی بزرگتربشه بازم میرم کمک حال بشم

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ولی من هرچی دیدم برعکس بوده یارو درامدش ۳ تومنه ۲۳ سالشه بچه سوم بارداره

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم انشالله زندگیتون خیلی پر خیر و برکت باشه

ممنون فدات

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ایکاش ماپولداربودیم همیشه شکرگذار بودیم تاپدرم زنده بودخیلی زندگی خوب داشتیم پدر که رفت زندگیمون ازهم پاشیدزندگی بدون سرپرست خیلی خیلی سخته

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏

درسته درآمد آنچنان نداریم ولی نباید کاسه گدایی بگیریم ناله کنیم زندگیمونو میکنم حالا یه هزینه ای هم میاد و میره

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
پر توقع ان شاید ...شاید دروغ میگند ...نمی‌دونم چند وقت پیش بحث درآمد و حقوق بود میگفتن ماهی هفتاد می ...

کسی که این حرفو میزنه یا هفتاد تومن توماه نداره یا به شده تو مدیریت مالی ضعیفه.منو همسرم جمعا هفتادتومن میگیریم.خوب اجاره خونه هم نداریم جفتمونم ماشین داریم.باکلی ریخت و پاش توماه بازم پس انداز خوبی هم میکنیم.جای ارزونی هم نیستیم بهترین قسمت کرج ساکنیم.به شدت گرونیه قبول دارم ولی باهفتادتومن شکرخدا ماخیلی خوب میگذرونیم

چرت و پرت میگن بابا یه پیج اینستا هست مردم میان درآمدشونو میگنمهندس نفت فارغ التحصیل امیرکبیر حقوقش ...

کار با کار متفاوت من برادر شوهرم وکیل من اون موقع کار آموزش بودم گاهی بود بخدا پرونده داشت ۲۰۰ میلیون 

ن والا ما وضمون خوب نیس ماهی ۱۰تومن حقوقمون ماهی ۷کرایه میدیم. ده سالم هست مستاجریم و حتی ی ماشین ند ...

اشکالی نداره بپرسم شغل همسرتون چیه

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
کار با کار متفاوت من برادر شوهرم وکیل من اون موقع کار آموزش بودم گاهی بود بخدا پرونده داشت ۲۰۰ میلیو ...

وکیل فرق داره 

خواهرشوهر منم وکیله 

۵ ساله کلا

تو ۵ سال ماشین ۴ میلیاردی 

خونه سه طبقه 

باغ 

دفتر 

یه ماشین ایرانی صفر خریده 

وکیلو پزشک متخصص رو باهیچی مقایسه تکن

البته همه متخصصا هم وضعشون اوکی نیستا

کسی که این حرفو میزنه یا هفتاد تومن توماه نداره یا به شده تو مدیریت مالی ضعیفه.منو همسرم جمعا هفتادت ...

خداروشکر عزیزم 

جسارتا میتونم بدونم شغل شما و همسرتون چیه ؟!

آخه تو اون تاپیک پربازدید هم بود اتفاقا ...

همه شون گفتن اره پولی نیس فلان و...

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

اشکالی نداره بپرسم شغل همسرتون چیه

کارگر کشتارگاه مرغ بسته بندی.

1
5
10
15
20
25
30
35
40