2777
2789

بنظرم سینه هامم اونقد سنگین نیست فقط گاهی سوزش سر سینه دارم ۷ هفتمه نکنه ی چیزی شده باشه از بعدازظهر تقریبا گریه میکنم چون هرشب تقریبا حالم بد بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزمممم.از الان برای این چیزا بخوای استرس بگیری که دیگه هیچی..اصلا نگران تهوع نباشمن که از اولم ندا ...

اینکه از اول تهوع نداشتین تا آخر با کسی که از اول داشته و یدفه قطع شده فرقش خیلیه عزیز

اینکه از اول تهوع نداشتین تا آخر با کسی که از اول داشته و یدفه قطع شده فرقش خیلیه عزیز

بله این حرفم درسته ولی اخه تهوع نشونه قطعی بارداری سالم نیست که نباشه خدای نکرده بخواد به خودش استرس بده

بله این حرفم درسته ولی اخه تهوع نشونه قطعی بارداری سالم نیست که نباشه خدای نکرده بخواد به خودش استرس ...

اینکه کسی تهوع نداشته باشه بله اون فرق داره من خودم تهوع نداشتم نگرانم نبودم ولی اوایل بارداری نباید یدفه علائم قطع بشه