2777
2789
عنوان

شما موافق جمع کردن پول هستین یا خرج کردن لطفا خانمهای متاهل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6816 بازدید | 336 پست
عزیرم اینکه خونه و ماشین بفروشی خرج کنی نرمال نیستاینکه هم نری رستوران و کافه و هم نرمال نیستمثل اطر ...

چشم عزیزم به نظرم حرفتون درسته و منطقیه. چون 300 تومن پولدارمون نمیکنه حق با شماست عزیزم 

واقعا براشون مهم نیست عزیزم، قبول دارم. ولی من شبیه اونا نیستم. من اگر اونا چیزی بگن مردد میشم تو مس ...

عزیزم مهم تر از خرج و مخارج اینه ک خودت رو با کسی مقایسه نکن

عقل سلیم نمیره چیزی بفروشه بعدا بی سرپناه بشع 

به امید روزهای خوش 💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا براشون مهم نیست عزیزم، قبول دارم. ولی من شبیه اونا نیستم. من اگر اونا چیزی بگن مردد میشم تو مس ...

اتفاقا کارت اشتباهه گلم 

شاید با این جور حرف زدن شما اونا به خودشون بیان یا حتی داییات بفهمند زن بودن فقط به خرید و ... نیست 

با اینکارت داری در حق اونا حتی خیانت می‌کنی 

دو سه بار اینجوری جوابشونو بدی کم کم شاید اوضاع اونا هم بهار بشه

عزیزم مهم تر از خرج و مخارج اینه ک خودت رو با کسی مقایسه نکنعقل سلیم نمیره چیزی بفروشه بعدا بی سرپنا ...

چشم عزیزم حتما. نه مقایسه نمیکنم اصلا فقط مثلا تو جمع 35 نفری 33 نفر به آدم میگن خسیس و زندگیت اشتباست و... آدم گاهی میمونه. متاسفانه فامیلامون سبک زندگیشون همینه.

نگران ماه‌های آینده نیستین؟ با خودتون بگین ممکنه چندماه نباشه؟

به قول خاله من میگه تو خرج می‌کنی خدا هم بیشتر بهت میده ولی من که خرج نمیکنم خدا میگه این لیاقت نداره دور از جون تو استارتر جان پس بزار همون بخور نمیر همیشه رو بهش بدم🤦😁

چشم عزیزم به نظرم حرفتون درسته و منطقیه. چون 300 تومن پولدارمون نمیکنه حق با شماست عزیزم

فامیلاتون اصلا نرمال نیستن بکش کنار حتی تو جمعشون نرو ما خانواده میشناسم هرسال باید گوشی بگیرند اونم قسطی بعدا تو قسطش میمونن طلا میدن قسط گوشی

مثلا میگه مگه من کم آدمی هستم گوشی خوب دست نگیرم 

ولی من بابام خیلی پولداره شرکت و...امسال بزور ما رفت ی اولترا 24 خرید 

به امید روزهای خوش 💝

نگران ماه‌های آینده نیستین؟ با خودتون بگین ممکنه چندماه نباشه؟

خب ما ده تومن رو داریم یعنی خونه خرابش ماهی ده تومنه

قبلا چرا الان مقداری طلا ریز گذاشتم اگه کم اومد میفروشم چون قسط هم نداریم خیلی سخت نيست با ده تومن

به امید روزهای خوش 💝

اتفاقا کارت اشتباهه گلم شاید با این جور حرف زدن شما اونا به خودشون بیان یا حتی داییات بفهمند زن بودن ...

عزیزم من چندوقت پیش مهمونی دعوت بودیم و بعد زن داییام گفتن سوهرامون میرن خرید میکنن ما ده بار پس میدیم و مدام می‌فرستیم خرید شما چطور؟ من گفتم من اینطور نیستم من لیست مینویسم برای خرید خونه و با برنامه می‌خریم و از جای قیمت مناسب و اگر همسرمو مدام بفرستم خرید و لیست ندم میگه همشو رو کاغذ بنویس و یکدفعه بذه بخرم. زن داییم و داییم نگفتن کار زن داییم اشتباست زود گفتن که چه شما خسیس هستین چقدر شوهراتوت بداخلاق مرد وطیفشه. بعد رو کرد به داییم گفت مگه نه. داییم هم گفت آره آره. 

به قول خاله من میگه تو خرج می‌کنی خدا هم بیشتر بهت میده ولی من که خرج نمیکنم خدا میگه این لیاقت ندار ...

😂 

امیدوارم خدا از من راصی باشه و درهای زحمتشو به رومون باز کته 😍به روی همه ان شاء الله باز بشه 

شما ماهانه یکبار بری کافه میشه سالی 3 تومن ک نمیشه کاری کرد باهاش 

همیشه ب فکر خودت باش 

به امید روزهای خوش 💝

عزیزم من چندوقت پیش مهمونی دعوت بودیم و بعد زن داییام گفتن سوهرامون میرن خرید میکنن ما ده بار پس مید ...

خب شما بد توضیح میدی گلم 

من باشم خیلی با خنده میگم واااا نه بابا 

نهایتا اشتباه هم باشه میزارم برای بعد و دوباره رفتیم بیرون کالای مورد نظر رو میخریم مگه چند قیمتش که ده بار همسرمو بفرستم بیرون براش😏

یا میگم منو همسرم با هم میریم خرید و برای همین از این دست مشکلات نداریم شکر خدا😏

فامیلاتون اصلا نرمال نیستن بکش کنار حتی تو جمعشون نرو ما خانواده میشناسم هرسال باید گوشی بگیرند اونم ...

عزیزم به نظر منم نرمال نیست با وام گوشی گرون می‌خرن یا طلا میفروشن برای گوشی. حتی از بستگانم زمین فروختن برای خودشون همه آیفون خریدن و آیفون. وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم نه برای اونا برای پسرش که 20 سالشه چون آینده اون بچه میخواد ازدواج کنه حداقلش این زمین رو میتونستن نصفش رو بدن خونه بسازه یا زندگیش روال بیفته. بقول شما باید ازشون فاصله بگیرم