2777
2789
عنوان

شما موافق جمع کردن پول هستین یا خرج کردن لطفا خانمهای متاهل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4639 بازدید | 320 پست
جمع کردن ریز ریز چه فایده داره؟مثلا ماهی ۱۰۰ میلیون بزاری کحار یه چیزیواگر نه با جمع کردن یه قرون دو ...

تو این مملکت چقد درآمد داشته باشی که ۱۰۰ میلیون پس انداز کنی؟؟؟؟

رنج حرمان نکشیدی که بدانی چه کشیدم 😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شاء الله در فکرش هستم. امشب خواستم لباس بخرم دستم گرفتم لحظه آخر گذاشتم سرجاش. گفتم عقلم کجا رفته ...

عزیزم اینجوری نباش نمیگم بریز بپاش کن چیزی ک‌دلت میخواست رو حداقل بخر من خودم بخدا شوهرم بزاره شب و روز تو بازارم زیادی عاشق لباس خریدنم 😂😂

عقیده دارم اما اینجور مثلا در آمد شوهرم 30 تومن هست 

10 پس انداز 10 خرید و تفریح 10 خرج خونه

اگه مثلا در آمد ی ماهش 100 تومن باشه 50 میدم سکه 50 خرج

تعادل نگه میدارم مثلا ن اینجور که همه در امدمون بخوریم خرج کنیم اگه عروسی شد مناسبت شد مریضی اومد پول نداشته‌ باشيم ن اینکه همه رو پس انداز کنم ب تیپ و قیافه و استایل و سلامتی نرسم

به امید روزهای خوش 💝

بستگی به توان مالی داره من آرایشگاه نمیرم ابروهامو خودم ورمیدارم صورتمو خودم اصلاح میکنم مورنگ نمیک ...

عزییییزم، کار درستی میکنین. انشالله خدا بهتون برکت بذه. مادر مسئولی هستین بهترین کارو میکنید 

خونه و ماشین دارن. ولی گاهی میگم اگر مثلا فرذا روزی نباشم از لحاظ رفاه از زندگی لذتی نبردم

من تا قبل اینک خونه بخرم خیلی رعایت کردم ولی الان نه اگه قراره الان خرج نکنم پس کی همیشه که جوون و پرانرژی نیستم هر لذتی هم زمان خودشو داره بنظرم سعی کن بیشتر مسافرت بری و به سر وضعت بیشتر برس

والا من به شخصه همچین خرجایی نمیکنم ۵ تومن بدم رنگ مو که چی بشه؟؟؟؟🥴

من خودم اهل رنگ کردن مو نیستم فقط تو عروسیم رنگ کردم اما دخترداییم ماه قبلی تو شیراز رنگ کرد ۸ تومن ، خب ارزش داره مواد خوب استفاده میکنن مو خراب نمیشه 

من طرفدار اینم که‌خوب کار کنیم هردو که هم بتونیم خوب بپوشیم و بخوریم و بگردیم و حسابی به خودمون برسیم هم پس‌انداز داشته باشیم.

۶ ساله متاهلم دقیقا همین کارم کردیم. دو سال پیشم خونه خریدیم بدون حمایت حتی هزار تومن از طرف خانواده ها 

عقیده دارم اما اینجور مثلا در آمد شوهرم 30 تومن هست 10 پس انداز 10 خرید و تفریح 10 خرج خونهاگه مثلا ...

اصلا قسط و ... نداری؟؟؟

بچه هم داری؟؟؟؟

شرمنده سوال میکنمااا ولی می‌خوام بدونم چطوری ده پس انداز میکنی؟؟؟؟

من خودمو کشتم ماه قبل ۳ پس انداز کردم

مربی ورزش هستم عزیزم، و گاهی هم مشاوره حقوقی میدم البته همیشگی نیست گاهی پیش میاد.

چه عالی و فعال 

عزیزم ذهنیتت نسبت ب زندگی درسته فقط دلت پوسیده هر چند ماه هم خرج کن که بتونی ادامه بدی

نه دیگه اینقد خودت را اذیت نکن واقعا زندگی همین روزاس اگه ی چیز کوچیک دلت میخاد بخر با نخریدن ی تیک ...

حتما عزیزم، باید فکرمو اصلاح کنم.خودم ازین بابت ادیت نمیشم ولی دیگران خیلی بهم میگن.