2777
2789
عنوان

شما موافق جمع کردن پول هستین یا خرج کردن لطفا خانمهای متاهل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4598 بازدید | 320 پست
بلد هم نیستم عزیزم. چشم فردا میرم رنگ بخرم ببینم چیکا. میکنم. خیلی هم سفید نیست در حد 30 تا دونه تار ...

منم موهام زیاد سفید نیست ولی همون تعداد کم هم رو مخم می‌ره 

ماهی یه بار رنگ میزارم روی موهام 

ببین وقتی کسی حرفی میزنه جواب بده بهش تا یاد بگیره دیگه حرف الکی بهت نزنه 

زن داییت اگه میگه به خودت برس خیلی ریلکس بگو اتفاقا من زیاد به خودم میرسم ولی اعتقاد دارم نچرال باشم نه که با ژل و ... بدن و صورت خودمو داغون کنم😏

بیشترین مشکلت اینه بلد نیستی درست جواب بدی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم موهام زیاد سفید نیست ولی همون تعداد کم هم رو مخم می‌ره ماهی یه بار رنگ میزارم روی موهام ببین وقت ...

بهش گفتم نچرال بودن رو دوست دارم بهم گفت ول کن بابا این حرفارو. مردا نچرال حالیشون نمیشه. خودتو گیر آوردی و صداش هم بلنده اصلا نمیتونم باهاش بحث کنم چون هم صداش بلنده هم ببخشید کمی پررو. اصلا نمیتونم زیاد جوابشو بدم. فقط یادمه خیلی ناراحت شدم به مامانم گفتم و مامانم گفت ولش کن اون به همه میگه. دیگه بهش چیزی نگفتم. 

از من ب تو نصیحت بهترین مرد دنیا ارزش جمع کردن نداره براش بخور خوب بپوش راه برو الان خواهرم دنیایی خوشبخته هیچ وقت ب فکر جیب شوهرش نبود منکه ۲۰ سال هر محبتی کردم از جمع کردن بگیر بفکر بودن بودم هزاران محبت دیگه پشت سرم جوز بدگویی کاری نداره نشود بشنوم ک خوبم رو بگه

خونه در حال ساخت داریم که وسطش موندیم. ماشین هم داریم. ولی بهمون میگن چرا انقد سخت میگیرید همون خونه ...

بیچاره عقل نداره راحته.. شما افسارتو نده دست این بنده خدا.. رهن خونه هر سال دو برابر سال قبل میشه بقیشو میخای از کجا بیاری!! حیوون هم برحسب غریزش دنبال جور کردن سرپناه برا خودشه.. اونوقت این بشر اومده درس زندگی ب شما میده؟؟ من خودمم قرون قرون رو هم گذاشتم تا تونستم خونه و ماشین و یه زندگی تقریبا مرفه برا خودم جور کنم.. اصنم پشیمون این نیسم ک چرا خرج نکردم و لباس آنچنانی نپوشیدم و از شکمم زدم و... خودمم فردا پسفردا سرمو گذاشتم رو زمین لااقل خیالم از بابت بچم راحت میشه ک در حد خودش دارایی داره.. 

بهش گفتم نچرال بودن رو دوست دارم بهم گفت ول کن بابا این حرفارو. مردا نچرال حالیشون نمیشه. خودتو گیر ...

میگفتی عزیزم شاید همسرای شما اینجوری باشن ولی همسر من با بقیه فرق داره آخه😏

همیشه جواب تو آستین داشته باش دختر

من پارسال فصل عوض شد رفتم کاپشن خریدم 1 خیلی هم دوسش دارم و همین کاپشنم قبل حراج بود 2.5 و خیلی تحقی ...

پس سیاست داشته باش

بهشون تعریف نکن تو حراجی وتغییر فصل خریدی

اصلا قیمت نده

و ریز کارهاتو بهشون نگی

ولی. همیشه تعادل بهترین کاره 

نه خسیس نه ولخرج

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

بلد هم نیستم عزیزم. چشم فردا میرم رنگ بخرم ببینم چیکا. میکنم. خیلی هم سفید نیست در حد 30 تا دونه تار ...

البته سلیقه ایه

من خودم خانمهایی که موهاشون سفید شده رنگ نکردنو بیشتر دوس دارم

جو گندمی میشه

خیلی هم باکلاس تر از رنگ شده هاست که سفیدیش میزنه بیرون

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

عزیزم ما ماشین داریم مدل پایین و خونه داشتیم فروختیم البته شهرستان خیلی کوچیک بود و د حال ساختن خونه ...

خواستی نصیحت های کسیو قبول کنی ببین خودش چی داره 

کسیکه تو ۴۵ سالگی مستاجره و پس انداز نمیکنه خانه دار بشه صلاحیت نصیحت کردن نداره 

مشورت کردن خوبه ولی با اهلش 

نذارید دیگران از خرج و مخارجتون خبردار بشه تا به خودشان اجازه دخالت بدن 

عزیزم منم بابام وضعیت مالی خوبی دارن منم مجردی شاید شبیه همینا زندگی میکردم ولی بعد زندگی مشترک 180 ...

عیچ منطقی نمیگه که سرمایه تو بفروش خرج زیبایی و هزینه های لوکس و جانبی که واجب نیس کن بلعکس اول باید سرمایه جور کنی که بتونی باشه درآمد داشته باشی بعد از همون درآمد خرج زیبایی و ...کنی من مجردی دختری بودم که تو مدرسه و فامیل و آشنا به خوش پوشی و خوش استایل معروف بودم بعد اینکه ازدواج کردم خب همسرم چون دانشجو بود درآمد زیادی نداشت سبک زندگیم کلا تغییر کرد بقول شما همه ی فامیل و دوستان تعجب میکردم از تغییر رویه م سالها لباس کم خریدم مسافرت نرفتم سالن و آرایشگاه نرفتم و پابپای همسرم پس انداز کردیم خداروشکر الان خونه و ماشین و درآمد خوب و ...داریم بجاش الان بخودم میرسم پارسال بینیمو عمل کردم ماموپلاستی و ژل و ...بهترین لباسا چون دارم از  نتیجه ی.‌همون تلاش سالهای اول زندگیم استفاده میکنم شما هم الان که توانشو دارید پس انداز کن بوقتش هزینه