2777
2789
عنوان

دانشجو ها شما هم از آینده میترسین

68 بازدید | 12 پست

از رشتتون

شغلی که قراره به واسطه اش داشته باشین....

از اینده

کلا همچی... 

اصلا دوست دارین رشتتون رو؟

@zhestinogallery این لطفو در حقم میکنید و از آنلاین شاپ نوپام حمایت میکنید؟  هزینه تبلیغات نمیتونم بدم @zhestinogallery  در تلگرام و روبیکا و اینستا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیترسم

خوش به حالت که نمیترسی

@zhestinogallery این لطفو در حقم میکنید و از آنلاین شاپ نوپام حمایت میکنید؟  هزینه تبلیغات نمیتونم بدم @zhestinogallery  در تلگرام و روبیکا و اینستا 
مثل سگ میترسم در حدی وقتی بهش فکر میکنم می‌خوام خودمو بکشم میترسم از همه از اینکه نتونم ازدواج کنم ن ...

منم 

نمیدونم کی دست از سر خودم قراره بردارم ولی واقعا نگران و پریشونم بابت اینده .

نمیدونم چیکارکنم و ناراحتم بابتش...

اگ دوست داشتی بگو شما چی میخونی؟

خوش به حالت که نمیترسی

این کلمه کلی انرژی منفی داره دیگه نگو 

میدونی چرا نمیترسم

چون انقدرررررر بدبختی دارم و بدشانسی میارم که دیگه واسم عادی شده

چیز جدیدی نیست

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
این کلمه کلی انرژی منفی داره دیگه نگو میدونی چرا نمیترسمچون انقدرررررر بدبختی دارم و بدشانسی میارم ک ...

همین که ۲ تا رفیق داری که باهاشون اکانتتو شریک شدی یعنی خوشبحالت😁

دوست داری ازدواج کنی؟

یعنی چی؟

همین که ۲ تا رفیق داری که باهاشون اکانتتو شریک شدی یعنی خوشبحالت😁

اون که صددرصد

اما از وقتی دانشجو شدیم هرکی سرش تو کار خودشه

رشته هامونم متفاوته 😔شهرامونم فرق داره

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.