2777
2789
مثل من

مملکت داغونه دیگه

اون موقع که ما میخواستیم خونه بخریم یهو همون خونه که خریدیم یه میلیارد کشید روش چون هرروز میرفت بالا

بعد فروشنده زد زیر همه چی

به پولی که بهش داده بودیم دیگه هیچ جا خونه نمیدادن باهاش میشد ماشین بخریم😑

افتادیم دادگاه و...کلی خرج کردیم پول وکیل و....خونه رو گرفتیم 

حالا ما خونه داریم طلا بروختیم 

خونه ثابت مونده طلا داره پرواز میکنه

یعنی هیچی تو این خرابشده معلوم نیس چی ب چیه 

همه میگفتن طلا بدرد نمیخوره فقط ملک 

بفرما اینم نتیجه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرص نمیخوری من خیلی حالم بده

حرص برای شرایط نامعلوم چه معنی میده؟

از اول جوونیمون هر غلطی کردیم هر حرکتی زدیم اینجور شد 

دیگه باید قبول کنی قانون کشورمون قانون جنگله و آدمای ضعیف و معمولی هرکاری کنن در هر صورت ضرر میکنن 

تغییر ناپذیره 

پدر همسرم فوت شده بود و مادرشون با با چهارتا بچه مستاجر بودن من و همسرم وام گرفتیم و براشون خونه خریدیم  البته قولنامه ای بعد از یکسال شخصی پیدا شد که زمین مال ایشون بود و بنگاه با فروشنده قولنامه جعلی درست کرده بودن صاحب اصلی زمین شکایت کرد و خونه از دست ما رفت و مادر همسرم دو باره مستاجر شد تا زمانی که از دنیا رفت

همه زندگیتون بود یا وضع مالیتون خوبه

اون موقع همه پس اندازمون بود 

کلی هم برای برگشتنش تلاش کردیم ولی سودی نداشت

الان خداروشکر اوضاع بهتره

ولی سختی اون روزا هیچوقت از یادم نمیره

من تمام عمرم تو ضرر بودم قبل عید ۵۰۰ گرم طلا فروختم مسکن مهر خریدم ، سال ۹۹ ، ۵۰ تا سکه فرو۷تم ریختم تو بورس همش رفت ، خونه ۸۰ متری سه طبقه فروختیم پولش دود شد ، این ضرر ها فقط از سال ۹۸ هست تا به حال ،قبل اون هم کلی خسارت دادیم مثلا ارث مون رو کشیدن بالا 😢 تصادف کردیم دیه دادیم ، کلی طلا ازم دزدیدن 🥲کلا ریدم به این زندگی 

مادر خدا بیامرزم همیشه می گفت،: بیچاره گر مسجد بسازد یا سقف فرود آید یا قبله کج آید

دقیقا درسته زندگی فقط شانس هست بعضی ها مثل ما هر چه قدر تلاش کنن بازم ته جدول زندگی هستن