2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی به رشته تحصیلیتون داره ، مثلا برای رشته های هنری ، انگلیس آمریکا ایتالیا و فرانسه بهتره

برای رشته عمران و معماری هم کانادا و آمریکا استرالیا فرصت های بهتری هست

یه سری رشته هام مثل مکانیک کامپیوتر ،برق و از این قبیل کشورهایی مثل آلمان اتریش کانادا آمریکا استرالیا براشون خوبه

من خودم مهاجرت کردم ، راضی هم هستم اما یه نسخه رو برای همه نمیپیچم ، هرکی متناسب با رشته اش باید کشور مقصدش رو انتخاب کنه نه جوگیری و چشم هم چشمی

من خودم قصد مهاجرت کاری دارم و خیلی راجبش اصلاعات و اینا دارم ولی راجب تحصیلی نه ولی چن تا از دوستام مهاجرت کردن 

یکی رفت روسیه الان داره دندان پزشکی به زبان روسی میخونه ی سال رفت اونجا زبانشون رو خوند و برگشت کاراشو نهایی کرد و دوباره رفت یکی دیگ از دوستامم استانبول پزشکی میخونه و میگ خیلی هزینه ها بالاس

هر جا ک بری همینطوریه هزینه واسه تحصیلی خیلی زیاده ولی اگ میخای بری ایتالیا عالیه

من خودم قصد مهاجرت کاری دارم و خیلی راجبش اصلاعات و اینا دارم ولی راجب تحصیلی نه ولی چن تا از دوستام ...

چی راجب مهاجرت کاری میدونی؟

چرا دوست دندون پزشکتون برگشت؟ من میخوام برم پزشکی یا دندون پزشکی نمیدونم چه کشوری مناسبه

ایتالیا برای چه رشته ای خوبه؟

چی راجب مهاجرت کاری میدونی؟ چرا دوست دندون پزشکتون برگشت؟ من میخوام برم پزشکی یا دندون پزشکی نمیدونم ...

اینکه هزینش از تحصیلی کمتره ولی دردسرش بیشتر اول باید کارفرما پیدا کنی واسه شغل یا حرفه ای ک داری

زبانش ک تموم شد برگشت واسه اتمام کارای ویزاش

اول روسیه بعد ایتالیا

چون روسیه اکثرا دانشگاهاش مورد تایید ایرانه

ایتالیا هم بورس استانی داره هزینه ها نصف میشه تقریبا