2777
2789

من متاسفانه توی سن کم با کسی رابطه جنسی داشتم ک اون حالا به هر بهانه ای که بود به قول و قرار هاش عمل نکرد و نهایت با شخص دیگه ای ازدواج کرد خواستم بپرسم اگر مدت زمانی گذشته باشه من بخوام ازدواج کنم اگر برم پزشکی قانونی چی میگن و اینکه هیچطوره امکان نداره وقتی با همسرم رابطه برقرار کنم مجددا خون بیاد؟

خواهشا قضاوت نکنید خودم الان میدونم عمق فاجعه رو و نمیدونم چه خاکی توی سرم بزنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پزشکی قانونی چرا بری؟ برا همه ک نباید خون بیاد

میگم بعدش شخصی که وارد زندگیم شه شاید بگه برو اگر برم چیکار کنم بعدش اگر نرم و خون هم نیاد که با این اوصاف نمیاد چه خاکی بزنم به سرم

دوبار

ببین با دوبار شکل واژن زیاد تغییر نمیکنه ولی به نظرم صداقت داشته باش همسرت حقشه که همه چی را بدونه

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
میگم بعدش شخصی که وارد زندگیم شه شاید بگه برو اگر برم چیکار کنم بعدش اگر نرم و خون هم نیاد که با این ...

برای همه خون نداره

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
ببین با دوبار شکل واژن زیاد تغییر نمیکنه ولی به نظرم صداقت داشته باش همسرت حقشه که همه چی را بدونه

میدونم واقعا خودمم عذاب وجدان میگیرم اگر نگم بهش از طرفی هر شخصی باشه با فهمیدن همچین مسئله ای قطعا ادامه نمیده 😔💔

بعضیا دفعات چندم هم خون میادا. نه قد دفعه اول، ولی ممکنه یه کم بیاد. به نظرم برو دکتر معاینه کنه ببینه در چه حالی

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)