2777
2789
عنوان

میشه لطفا اگر کسی از مسائل زنان سر در میاره کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 37 پست
طرز فکر ما ایرانیا اینجوریه که رابطه ی قبل ازدواجو بشدت بد میدونیم و ی دختر نمیتونه راحت با کسی درمی ...

ببخشید ایرانی ها قوم اریایی اند قوم معروف به پاکان . و اینکه جسمشون ودراختیار هربنی بشری قرار میدن ضعف نیست اتفاقا قدرته!یعنی من ادم پستی نیستم که نتونم هوای نفسن و تا محرمیت حفظ کنم. رابطه و بعد بچه و بعد سقط و بعد بی ابرویی؟مگه دینمون چیز بدی بهمون میگه؟جز اینکه به فکر حفظ ارزش و آرامش دختره؟دین ما دین زنان هست بیشتر. و کیه که متوجه بشه... ایرانیا ایرانیا... مثلا تو اروپا الان خیلی خوبن خیلی خونواده ها پایدارن؟ رابطه قبل از عقد و محرمیت اسمش زنا هست. با اسم رابطه و ... خودتون و گول نزنین. گناه کبیره است و به گند کشیدن خود ادم و جامعه و چیز دیگه ای نداره پیش

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداکنه خدا خودشش ببخشه و برای خدا که اصلا کاری نداره امدن خون برای یه موقعیت دیگه 💔

فقط سعی کن دیگه تو اون مسیرو وادیا نری عزیزدلم.

تو اگه بخاطر خدا یه قدم برداری و یه قدم به سمتش بری خدا ۱۰ قدم سمتت میاد... در جوانی پاک زیستن شیوه ی میغمبری است.‌‌

بقول این شعر زیباکه

گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی

صبرکن پیدا شود گوهر شناس قابلی...

کتاب بخون  یه دختر قوی شو تا بتونی یه مامان قوی برای بچه هات بشی تر آینده عزیزم. از شهدا و اهل بیت کمک بگیر زندگی هاشون وبخون... مطمئن باش برات بهترین ها رقم میخوره. زیرسایه امام زمان عج الله خوشبخت باشی و عاقبت بخیر گلم

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

https://eitaa.com/mohammadi2i

این کانالم عضو شو از مطتلب و مشاورش استفاده کن

برای ازدواجه به دوستامم معرفی میکنم... ادم درست قدم برمیداره زیر نظر مشاور.نگران نباش دختر خوب. توکلت برخدا باشه. یاعلی

ببخشید ایرانی ها قوم اریایی اند قوم معروف به پاکان . و اینکه جسمشون ودراختیار هربنی بشری قرار میدن ض ...

من اصلا دوس ندارم ایرانی و پاک بودن خودم یا دخترامونو با این طرز فکر پایین بیارم عزیزم تو درست میگی رابطه گناه کبیره اس و قبل ازدواج کار درستی نیس که خودمونو در اختیار کسی قرار بدیم اما اینم بگم که ارزش هیچ دختری با داشتن رابطه پایین نیومده همه ی ادما اشتباه میکنن ولی این باعث نمیشه که ابرو و ارزش ی دختر از بین بره خیلی از دخترای ما بخاطر همین طرز فکر مسخره ی خانوادشون جونشونو از دست دادن  یا خیلی از دخترا بخاطر اینکه اذیت و ازار شدن ولی چون از خانوادشون میترسیدن نگفتن که ادم بده ی ماجرا نشن:)))

فقط سعی کن دیگه تو اون مسیرو وادیا نری عزیزدلم.تو اگه بخاطر خدا یه قدم برداری و یه قدم به سمتش بری خ ...

ممنونم عزیزم بابت حرفای خیلی قشنگت امیدوارم همیشه خوشبخت و موفق ترین باشی♥️