2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میگه بچتو باید طبیعی به دنیا بیاری😑

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 27 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه به حرف دکترای الان گوش ندهمگه زمان ما سزارین بوده

آجی میگم تحلیل نکن باز میگی:

میگه

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
یعنی کسی طبیعی زایمان نکنه زن نیست امیدوارم ایران درست بشه

با این جور طرز تفکر درست نمیشه 

فکر میکنن اوناییکه سزارین میکنن هیییچ دردی نمیکشن 

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤

زنیکه فضول 

تازه پیشنهادم نمیده تحمیل میکنه

توروخدا سرتونو از زندکی مردم بکشید بیرون.اخه به تو چه ربطی داره بچه شو چطور به دنیا میارررره

اخههههه زن به تو چه طبیعیه یا سزاریت چه فرقی به حال تو میکنهههه

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...

مادرشوهر منم یه حرفی زد مثل حرف مادرشوهرت .من یه جوابی دادم که تا عمر داره به زن زائو کار نداشته باشه 🤣البته پرو تر از این حرفاست

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

عزیزم🥲والا منم بهش گفتم زایمان طبیعی کلی عوارض داره افتادگی رحم و..میاره گفت من ۳ تا بچه به دنیا او ...

اون از نظر خودش سالمه پیش دکتر نرفته کلا راجبش باهاش بحث نکن برو از دکترت سوال کن ببین کدوم بهتر تو نت تحقیق کن 

عزیزم🥲والا منم بهش گفتم زایمان طبیعی کلی عوارض داره افتادگی رحم و..میاره گفت من ۳ تا بچه به دنیا او ...

من که داغون شدم من دکترم گفت سزارین کن گوش ندادم به حرفش ، دخترم درشت بود ، خیییییلی بخیه خوردم اصلا تا چند روز از جام نمیتونستم پاشم الان شکل واژنم خیلی بد شده باید عمل زیبایی بشه افتادگی مثانه هم دارم 😭😭

مادرشوهر منم یه حرفی زد مثل حرف مادرشوهرت .من یه جوابی دادم که تا عمر داره به زن زائو کار نداشته باش ...

بگو چه جواب دادی منم همونو  بهش بگم

بگو چه جواب دادی منم همونو بهش بگم

ببین حالا قبلش به من می‌گفت سزارین کن،من سزارین کردم نه بخاطر حرف اون ، بعد زایمان به من می‌گفت بهشت فقط زیر پای مادرایی که طبیعی بچه بدنیا آوردن 

نمیگم چی گفتم چون بگم بقیه بد برداشت می کنن هی ریپ میزنن حوصلشونو ندارم🤣

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

ببین حالا قبلش به من می‌گفت سزارین کن،من سزارین کردم نه بخاطر حرف اون ، بعد زایمان به من می‌گفت بهشت ...

از دست این مادر شوهراااا😂