2777
2789

🙁🙁

@zhestinogallery این لطفو در حقم میکنید و از آنلاین شاپ نوپام حمایت میکنید؟  هزینه تبلیغات نمیتونم بدم @zhestinogallery  در تلگرام و روبیکا و اینستا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست بد و ازارگر و سمی خیلی بدتر از تنهاییه بعضیا میان چنان ضربه ایی میزنن تا مدتها درگیر میشی خانوا ...

ببین دوست خوبه میشه ازش جدا شد 

ولی اگه خانوادت بد باشه دیگه بدبختی

تنها نیستی دوست عزیز

خیلی اوکیما بعضی وقتا با خودم میگم چقد روانم ارومتره وقتی درگیر ادما نیستم و چقد تایمم مال خودمه

ولی بعضی وقتا میگم کاش یکی بود...

@zhestinogallery این لطفو در حقم میکنید و از آنلاین شاپ نوپام حمایت میکنید؟  هزینه تبلیغات نمیتونم بدم @zhestinogallery  در تلگرام و روبیکا و اینستا 
خیلی اوکیما بعضی وقتا با خودم میگم چقد روانم ارومتره وقتی درگیر ادما نیستم و چقد تایمم مال خودمهولی ...

منم مثل شمام بیشتر وقتمو صرف خودم میکنم ولی بعضی موقع ها دلم میگیره که دوستی ندارم باهاش حرف بزنم شوخی کنم باهاش بیرون برم

خیلی اوکیما بعضی وقتا با خودم میگم چقد روانم ارومتره وقتی درگیر ادما نیستم و چقد تایمم مال خودمهولی ...

الان شوهرم از دوست چنان ضربه ایی خورد هممون درگیریم خدا ادم مریضو و سمی و سادیسمی و لعنت کنه