2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به ادمای شوخ طبع چیه و چ حسی میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 71 پست
ما هم تو فامیل داریم ولی حس خوبی بهم نمیدن اصن تو این جمعها نمیشینم. اگه دوست نداری ترک کن

اخلاقمه نمیتونم ازش دست بکشم🥲میخوام سعی کنم کنار بیام باهاش دیگ

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن تو حد تعادلمولی خب دست خودم نیست کنترل رفتارمهی‌میگم این سری ک رفتم پیش دوستام‌سنگین‌میشینم هیچی ا ...

هیچی نگفتن هم تعادل نیست

وقتی میگی اگه جایی نری کسی نمیاد بنظر میاد تو حد تعادل نباشی

اگه ازین رفتارت خوشت نمیاد کمتر شوخی کن... یه دستبندی چیزی دستت کن که وقتی دیدی یادت بیفته که هدفت چیه و بتونی کنترل کنی

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

من دوست دارم اگه خندون بقیه جوری باشه کسی اذیت نکنه یعنی کسی خراب کنی که بقیه بخندنچند سالتونه؟

۱۹ سالمه 

اره من اینطوری نیستم‌ک‌کسیو مسخره کنم

فقطم با دوستای صمیمیم اینطوریم با غریبه ها سر سنگین هستم 

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

هیچی نگفتن هم تعادل نیستوقتی میگی اگه جایی نری کسی نمیاد بنظر میاد تو حد تعادل نباشیاگه ازین رفتارت ...

مرسی از راهکارت عزیز دلم😍💖💕

۱۹ سالمه اره من اینطوری نیستم‌ک‌کسیو مسخره کنمفقطم با دوستای صمیمیم اینطوریم با غریبه ها سر سنگین هس ...

با توضیحاتی که دادی چیز بدی نیست که بخوای حساس و متنفر بشی. اتفاقا خیلی هم خوبه

ولی خب به مرور زمان باعث میشه دیگران جدی نگیرنت و فقط برای شوخی و خنده دورت باشن... تو لحظات سخت ممکنه تنها بشی

امیدوارم این اتفاق نیفته البته

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

اخلاقمه نمیتونم ازش دست بکشم🥲میخوام سعی کنم کنار بیام باهاش دیگ

خب شما که میگین کسی رو مسخره نمیکنین پس ایرادی نداره یکم دور هم خوش باشین ولی میتونی هر بار یه ذره کمش کنی تا به حد تعادل برسه

با توضیحاتی که دادی چیز بدی نیست که بخوای حساس و متنفر بشی. اتفاقا خیلی هم خوبهولی خب به مرور زمان ب ...

وای دقیقا همینه

دیگران دیگ جدیم نمیگیرن

وقتایی ک ناراحتم‌کسی نمیفهمه

ی جورایی حس تنهایی میگیرم

واسه همینم بیشتر با اخلاقم مشکل دارم 

بعضیا هم‌ بیشعورن روشون تو روم‌باز میشه بهم بی احترامی میکنن چون فکر میکنن ناراحت نمیشم

به شدت کم حرفم وحتی حوصلم نمیکشه به حرف آدمای پرحرف گوش بدم شوخی که جای خوددارد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
وای دقیقا همینهدیگران دیگ جدیم نمیگیرنوقتایی ک ناراحتم‌کسی نمیفهمهی جورایی حس تنهایی میگیرمواسه همین ...

درک میکنم و متوجهم چی میگی

خیلی بده . انگار اکثرا ظرفیتشو ندارن و بد برداشت میکنن... حد و مرز نمیشناسن

اگه واقعا دوست نداری دیگه خیلی شوخی کنی از این به بعد قبل از اینکه بری تو جمع یه نخ قرمز دور انگشت یا مچ دستت ببند که اونجا بهت یادآوری بشه

خب شما که میگین کسی رو مسخره نمیکنین پس ایرادی نداره یکم دور هم خوش باشین ولی میتونی هر بار یه ذره ک ...

اره باید همینکارو کنم مرسی ازت