2777
2789

من خیلی شوخ طبعم طوری ک هرجایی میرم همه دورم حلقه میزنن و میخوان کنارم بشینن و انصافا از خنده غش میکنن

این مدلیم ک اگر بگم فلانجا نمیرم دوستامم نمیرن یجورایی مجلس گرم کنم

ولی خودم نسبت ب خودم حس بدی دارم انگار دلقکم ، از این اخلاقم واقعا نفرت دارم

دوست دارم بدونم نظر شما راجب اینجور ادما چیا

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوخی طبیعی کم و تاجایی که دیگران اذیت نکنه اشکال نداره

نه اذیت نمیکنم کسیو بیشتر هوش هیجانیم بالاست تیکه های خنده دار میپرونم

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

خب اگه نفرت داری نکنهر چیزی بیش از حدش خوب نیست واقعا

ن تو حد تعادلم

ولی خب دست خودم نیست کنترل رفتارم

هی‌میگم این سری ک رفتم پیش دوستام‌سنگین‌میشینم هیچی ام‌نمیگم

نمیشه ک‌نمیشه

ببخشید ولی زبون باز و با سیاست و حیله گر

وای دقیقا برعکسم🤣

خب بعضی از آدما ذاتن شوخ طبعن و خوب شوخی می‌کنن و بدون توهین شوخی می‌کنن این خیلی خوبه

اره من ب کسی توهین‌ نمیکنم هیچوقتتتتت

بیشتر لحنم بامزه است