2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب این فک کن بعد ازدواج از سرکار ک میای ن تنها غذایی نی بلکه باید پاشی برا شوهرتم بپزی و اون غر بزنه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
برو از رستوران غذا بگیر مادرت که گارسون نیست عزیزم اونم یه وقتایی خسته میشه نمیتونه مثل قبل سرویس بد ...

چقدر رویایی فک می کنی
برم از رستوران غذا بگیرم
چشم میرم هر شب رستوران غذا میخورم
اینجا هم سوئیسه حتما

کاربری دست ٣ نفره

احتمالا بنده خدا آشپزی در همین حده چه ربطی داره به سرکار رفتن شما حالا واینکه از بچگی دست پخت مادرت رو همین جوری خوردی دیگه باید عادت کرده باشی

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
ای کاش همینم درست نمیکرد نا شکر برای همین کلی زحمت کشیده حقت بود نون پنیر میخوردیسرکار میری برای خود ...

چطور ما تو خونه برخلاف میلشون عمل کنیم خونه رو رو سر ما برعکس خراب می کنن

کاربری دست ٣ نفره
خب این که غذای معمول همه اس توقع چی داشتی؟اگر یختت دستت تو جیبت باشه بیرون غذا بخر وبخور

والا منم بودم نمیخوردم، بنده خدا شاید منطورش اینه مامانش میتونست بهتر غذارو طبخ کنه

حس کردم مرغه آبپزه خب واقعا بوی ضحم میده 

من میام میگه پاشو خونرو تمیز کن غذا بزار خواهرم میخواد بیاد😐

حالا عکس غذا کو

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!