2777
2789

هم اتاقیام غذاشون با همه منم اولا باهاشون بودم بعد جدا شدم ازشون چون همیشه غذا درست کردنو مینداختن گردن من و خودشون یه غذای ساده درست میکردن یا اصلا درست نمیکردن ولی اگه من غذای درست حسابی نمیپختم دهن منو سرویس میکردن بعد که غذا مو جدا کردم از من هی مواد غذای میگسرن یه بار ماکارونی یه بار سویا خیارشورامو تموم کردن و چیزای دیگه یا وقتی غذا نداشته باشن مثلا من غذا درست کردم یکیشون تو اتاقه غذا نخورده میاد باهام هم سفره میشه و میخوره بعد امشب برگشتم از سرکار سیب زمینی سرخ کردن برا شام گفتم منم میام میخورم به جبران اینکه با وسایلم غذا درست کردن بعد باورتون نمیشه هم اتاقیم گفت بذار فلانی بخوره اگه موند تو بخور اعصابم خورد شد 

خداروشکر حماقت نکردم دانشگاه شهر خودم زدم 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قاطع حرفتو بزن رعایت کنن.

چون چیزی نمیگی دارن سوءاستفاده می‌کنن

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

منم خابگاهیم ولی اصلا رو بهشون نمیدم اون پنج نفر باهم غذا میخورن من تنها حتی چیزیم بخان ک من داشته باشم از من نمیخان باید بهشون رو ندی همین

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

اه چقدر رو‌مخ اگه بچه های خوبی باشن باز اشکال نداره ی لقمه نون با هم میخورید ولی لاشخور باشن آدم حرصش میگیره.ی بار بترکونشون بگو دفعه آخرتون باشه دست به وسایل های من میزنید 😡چون من خونه مجردی دانشجویی اینجوری داشتم اول حال دادم دیدم خیلی پررو شدن پرتشون کردم بیرون ی همخونه دیگه گرفتم 😂