سلام بچه ها من عکسی در رابطه با پیامی که دخترم ب مدیر مدرسشون داده عکسی آپلود میکنم و بگین این پیام مشکلی داشته یا نه تا ادامش تعریف کنم
اگه هستین بگین
«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمیشود ! ... تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
چرا وقت و بی وقت به مدیر معاون و دبیر پیام میدید حضوری برید حرف بزنید مگه کارمندهای بقیه ادارات تلفن ...
وقت و بی وقت چیه خانوم محترم مدرسه باز نیست و خود مدیر گفت سوالی داشتید شاد بپرسین مگه زنگ زده ؟ یا پیامک داده داخل شاد پیام گذاشته
«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمیشود ! ... تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نمیدونم چرا تا بعضیا کاره ای میشن پر از فیس و افاده میشن. بگو غیرفرهنگی بنویس فرزندم از اداره گفتن م ...
آره دقیقا ، واقعا آدم میمونه چی بگه من خودم توی محل کارم شده همچین اتفاق های مشابه ای پیش بیاد حتی به خودم اجازه ندادم کلمه خشم و خشمگین ب بیمار نسبت بدم الان ام آپلود کردم عکس ک بقیه نذر بدن گفتم شاید من چون پیام از دختر خودمم دارم احساسی برخورد میکنم !
ازه سختهولی اصلا وابدا به معلم مربوطنمیشهتصمیم با اداره هستدستور هستاون مدرسه ها که اجرا نمیکنن بع ...
نه ۳ هفته از دختر من ۲ هفتس
آره دقیقا ، واقعا آدم میمونه چی بگه من خودم توی محل کارم شده همچین اتفاق های مشابه ای پیش بیاد حتی ب ...
*نظر
کاش قبل اینکه قضاوت کنیم سوالی در رابطه با اون موضوع بیان می میکردی نکه بگی وقت و بی وقت پیام میدین ب مدیر مدرسه مگه شما چند بار حضور داشتین که ما وقت و بی وقت به مدیر مدرسه پیام دادیم ؟ بله درسته من عصبی هستم ولی این ویژگیم فقط واسه افرادی مثلا شما فعال میشه موفق باشید