2777
2789
عنوان

معلم دیوونه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 51 پست
چرا وقت و بی وقت به مدیر معاون و دبیر پیام میدید حضوری برید حرف بزنید مگه کارمندهای بقیه ادارات تلفن ...

وقت و بی وقت چیه خانوم محترم مدرسه باز نیست و خود مدیر گفت سوالی داشتید شاد بپرسین مگه زنگ زده ؟ یا پیامک داده داخل شاد پیام گذاشته 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب دقیقا همین شما که معلمی ، یه دانش آموز چطور میتونه امروز ک امتحان داده فردا ام امتحان بده همین رو ...

ازه سخته

ولی اصلا و‌ابدا به معلم مربوط‌نمیشه

تصمیم با اداره هست

دستور هست

اون مدرسه ها که اجرا نمیکنن بعد اداره یا بهشون گیر‌میده یا چیز های دیگه

یعنی اون‌مدرسه که گفتین پشت هم نمیگیره ۴ هفته امتحان میدن فقط؟

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
نمیدونم چرا تا بعضیا کاره ای میشن پر از فیس و افاده میشن. بگو غیرفرهنگی بنویس فرزندم از اداره گفتن م ...

آره دقیقا ، واقعا آدم میمونه چی بگه من خودم توی محل کارم شده همچین اتفاق های مشابه ای پیش بیاد حتی به خودم اجازه ندادم کلمه خشم و خشمگین ب بیمار نسبت بدم الان ام آپلود کردم عکس ک بقیه نذر بدن گفتم شاید من چون پیام از دختر خودمم دارم احساسی برخورد میکنم ! 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
ازه سختهولی اصلا و‌ابدا به معلم مربوط‌نمیشهتصمیم با اداره هستدستور هستاون مدرسه ها که اجرا نمیکنن بع ...

نه ۳ هفته از دختر من ۲ هفتس 

آره دقیقا ، واقعا آدم میمونه چی بگه من خودم توی محل کارم شده همچین اتفاق های مشابه ای پیش بیاد حتی ب ...

*نظر

ی روانشناس برو اعصاب نداری

کاش قبل اینکه قضاوت کنیم سوالی در رابطه با اون موضوع بیان می میکردی نکه بگی وقت و بی وقت پیام میدین ب مدیر مدرسه مگه شما چند بار حضور داشتین که ما وقت و بی وقت به مدیر مدرسه پیام دادیم ؟ بله درسته من عصبی هستم ولی این ویژگیم فقط واسه افرادی مثلا شما فعال میشه موفق باشید