2777
2789
عنوان

معلم دیوونه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 51 پست
منم معلمم دو هفته دیماه امتحان میدن دیگه پشت هم حرفامون یکیهمنظور این خانوم اینه چرا بینشون فاصله نی ...

فاصله که هست معمولا چون هفته اول و آخر دی هم امتحان دارن

اما باز هم مدیر تصمیم میگیره 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

خلافی نکرده ولی دانش آموز چطور میتونه یه امتحان بده فرداش یه امتحان دیگه بده به مدت ۲ هفته ؟

وای یا علی

خب شما عیر انتفاعی هستین زورتون میرسه

ولی اداره برین بگین میگن خلاف قانون نیس این کار

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره تیکه آخر یه کوچولو میشه خشم و ناراحتی دید تو پیام ،اونجا ک گفته چطور همه مدارس فرچه دارن ولی مدر ...

واقعا آدم میمونه اداره مدرسه رو دادن به کی ، دختر من قبل اینکه پیام بفرسته حتی چندین بار چکش کرد که مدیر بی احترامی نکنه از سر ناراحتی ، درست ناراحت و نگران بود ولی خشمگین نبود و من خودم از این ناراحتم که مدیرشون برچسب میزنه میتونست بگه در این رابطه نیازی نیست اونقدر نگران و‌ ناراحت باشی کلمه ی خشم و‌گستاخی خیلی زیاده دیگه 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
واقعا آدم میمونه اداره مدرسه رو دادن به کی ، دختر من قبل اینکه پیام بفرسته حتی چندین بار چکش کرد که ...

دیه اونم بیشعوریه خودش رو رسونده،تو اینجور مواقع  به جای اینکه به دانش آموز آرامش بدن یه کاری میکنن بیشتر دچار تنش بشه

فاصله که هست معمولا چون هفته اول و آخر دی هم امتحان دارناما باز هم مدیر تصمیم میگیره

اسی اینطور نمیخواد

بین هر امتحان میخواد فرجه

امروز بدن پس فردا بدن 

نه دو هفته هرروز 

دیه اونم بیشعوریه خودش رو رسونده،تو اینجور مواقع به جای اینکه به دانش آموز آرامش بدن یه کاری میکنن ...

آره دقیقا ، الان به کل تمرکز دختر من بهم ریخت ... هی میره نگاه میکنه ببینه از مدیر عذرخواهی کرد جوابشو داد یا نه

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
وای یا علیخب شما عیر انتفاعی هستین زورتون میرسهولی اداره برین بگین میگن خلاف قانون نیس این کار

نبابا زورمون نمیرسه

من معلمم و از حجم کتاب خسته ام

کاش کمتر هم بود

کشور های جهان اولی انقدر نیس حجم کتابشون 

کلا سیستم ناجالبه مدیر و اینهام مجبورن  یه کم 

خدا به خیر کنه

آره دقیقا ، الان به کل تمرکز دختر من بهم ریخت ... هی میره نگاه میکنه ببینه از مدیر عذرخواهی کرد جواب ...

به آرامش دعوتش کن بهش بگو برات اهمیتی نداشته باشه ،یه کم باهاش صحبت کن و از فکر جواب اون  مدیر دورش کن بگو ترمکزت رو بذار رو درست

اسی الان چی شده؟ مدیر چی گفته ب دخترت

گفت پشت پیامت گستاخی و خشم زیادی احساس کردم ، درست دختر من ناراحت و نگران بود ولی بی احترامی نکرد کلمه خشم و گستاخی که مدیرشون ب دختر من برچسب زده خیلی زیادیه دیگه 

آره دقیقا ، الان به کل تمرکز دختر من بهم ریخت ... هی میره نگاه میکنه ببینه از مدیر عذرخواهی کرد جواب ...

عذرخواهی میکنم من فرهنگ پیشگو گوشیم تو کیبرد روشنه بعد ک پیام رو میفرستم میبینم کلمات رو تغییر داده

من معلمم و از حجم کتاب خسته امکاش کمتر هم بودکشور های جهان اولی انقدر نیس حجم کتابشون کلا سیستم ناجا ...

خب دقیقا همین شما که معلمی ، یه دانش آموز چطور میتونه امروز ک امتحان داده فردا ام امتحان بده همین روند تا ۲۰ دی بشه این حجم از کتاب و درس چطور میتونه تو نصف روز جمع کنه؟

گفت پشت پیامت گستاخی و خشم زیادی احساس کردم ، درست دختر من ناراحت و نگران بود ولی بی احترامی نکرد کل ...

نمیدونم چرا تا بعضیا کاره ای میشن پر از فیس و افاده میشن. 

بگو غیرفرهنگی بنویس فرزندم از اداره گفتن ما هم ناراحتیم ولی کاری نمیشه کرد. 

درک سرش بگیره ب دخترت بگو اهمیت نده، از الان برا هرچیزی ناراخت نشو بخصوص ادمایی مثل این مدیر