2777
2789
عنوان

معلم دیوونه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 51 پست
لحن تندی داره

لحن تند ؟ حتی سلام و وقت بخیر هم گفته چطور لحن تندی داره  

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرجه اصلا ندارن ، یعنی هر روز دی ماه میرن مدرسه و هر روز پیش سر هم امتحان دارن؟

بله

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
بستگی داره خواننده باچه لحنی بخونه ،یعنی هم محترمانه میشه خوند هم با لحن تند

خب دختر من ، کلا آروم نمیدونم چطور به دخترم گفته خشم زیادی پشتت پیامت احساس کردم 

چنین چیزی نمیشه ، مگه چند تا امتحان دارن که هر روز دی ماه برن مدرسه و هر روز هم امتحان باشه

چرا همه مدارس همینجوره 

به معلم هم‌مربوط نیست

شیوه اشه اداره میگه

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
چنین چیزی نمیشه ، مگه چند تا امتحان دارن که هر روز دی ماه برن مدرسه و هر روز هم امتحان باشه

۲ هفته پشت سر هم دختر من هم از این بابت خیلی نگران تازه مدرسه شونم غیر انتفاعی 

چرا همه مدارس همینجوره به معلم هم‌مربوط نیستشیوه اشه اداره میگه

به مدیر مربوط مدارس دیگه اینجوری نیست مدرسه دختر خواهرم دقیقا کنار. همین مدرسست و اینطوری نیست

خب دختر من ، کلا آروم نمیدونم چطور به دخترم گفته خشم زیادی پشتت پیامت احساس کردم

اره تیکه آخر یه کوچولو میشه خشم و ناراحتی دید تو پیام ،اونجا ک گفته چطور همه مدارس فرچه دارن ولی مدرسه فلان نداره،میشه یه حس خشم رو درش گرفت باز بستگی به نحو خوندن خواننده هم داره ،در صورتی ک شاید دختر شما فقط یه سوال بدون خشم کرده باشه

چرا همه مدارس همینجوره به معلم هم‌مربوط نیستشیوه اشه اداره میگه

من دبیرم و مگه بچه ها ۳۰ تا درس دارن که ۳۰ روز دی ماه برن مدرسه و هر روز امتحان بدن 

اداره هم بخشنامه میده و در ضمن اختیارات مدیر هم هست که اعمال میشه و عموما متوسطه دوم اینجوریه که دو هفته وسط دی ماه مدرسه نمیرن و فقط میرن امتحان میدن و میان و هفته اول و آخر دی امتحانات با تشکیل کلاس ها برگزار میشه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

به مدیر مربوط مدارس دیگه اینجوری نیست مدرسه دختر خواهرم دقیقا کنار. همین مدرسست و اینطوری نیست

عه اون مدرسه اشتباهه خب

چند ساله معلمم خودم همینطور بوده

اکثرا همینن

یعنی منظور اینکه مدرسه ایی که پشت هم میذاره خلافی نکرده

عه اون مدرسه اشتباهه خبچند ساله معلمم خودم همینطور بودهاکثرا همیننیعنی منظور اینکه مدرسه ایی که پشت ...

خلافی نکرده ولی دانش آموز چطور میتونه یه امتحان بده فرداش یه امتحان دیگه بده به مدت ۲ هفته ؟

من دبیرم و مگه بچه ها ۳۰ تا درس دارن که ۳۰ روز دی ماه برن مدرسه و هر روز امتحان بدن اداره هم بخشنامه ...

منم معلمم دو هفته دیماه امتحان میدن دیگه 

پشت هم 

حرفامون یکیه

منظور این خانوم اینه چرا بینشون فاصله نیس