2777
2789
عنوان

انرژی منفیای فامیل

94 بازدید | 13 پست

دیدید یه سریا تو فامیل هستن منتظرن ادم یه چی بگه تا ضایعمون کنن. 

فقط بلدن مثال نقض بیارن.  همه تلاششونو میکنن که ثابت کنن که تو یه شکست خورده ی بدبختی یا شکست خواهی خورد. 

دستاورد هات رو بی ارزش میکنن.  واقعا چرا؟  دلیلش حسادته؟  اگه حسادت نیست پس چیه 

توهم باهاشون بحث نکن ب هدفشون نرسونشون بزار تو حماقت خودشون باقی بمونن اصلا جواب نده

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توهم باهاشون بحث نکن ب هدفشون نرسونشون بزار تو حماقت خودشون باقی بمونن اصلا جواب نده

اره دقیقا. 

تا جای ممکن که سعی میکنم حرف نزنم تو جمع. 

کلا رفتامدم خیلی محدوده به جز داداشم و دو تا از خاله هام، با هیچکس رفتامد ندارم مگر اینکه بیان خونه مامانم و اتفاقی ببینمشون که اونم از اول تا اخر ساکت میشینم. 

ولی خودشون دنبال بازجویین و نمیدونم به سوالاشون چی جواب بدم.  مثلا فلان کلاسو که میرفتی آخر یاد گرفتی؟.  میدونستم نمیتونی. یا درستو هفت ترمه تموم کردی؟  چه فایده وقتی قبلش یه سال پشت کنکور بودی در واقع انگار نه ترمه تموم کردی 

اره دقیقا. تا جای ممکن که سعی میکنم حرف نزنم تو جمع. کلا رفتامدم خیلی محدوده به جز داداشم و دو تا از ...

کلا رابطتو با فامیل قط کن نمیشه خیلی کم کن

فامیل منم همبن بودن توهمه چی دخالت میکردن اوایل جوابشونو میدادم ولی دیدم اونا انگار دنبال همینن ک منو عصبی کنن و لذت ببرن منم اصلا وارد بحث باهاشون نشدم و بعدم رابطمو خیییلی کم کردم خیلیاشونو بیشتر از یه ساله ندیدم و دیر ب دیرم میبینمشون

فامیل هیچکدومش دوستت نیس همه حسودن و بیشتر ضربه هایی هم ک میخوری از طرف هموناس

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸
کلا رابطتو با فامیل قط کن نمیشه خیلی کم کنفامیل منم همبن بودن توهمه چی دخالت میکردن اوایل جوابشونو م ...

اره دقیقااا. 

ولی خب فامیل خوب هم خیلی به داد آدم میرسه مثلا یه خاله و شوهرخاله م به یه دونه پسرعموم بهترین دوستامن و حتی از داداشمم دلسوزترن و هم ما به اونا کمک میکنیم تو همه ی شرایط هم اونا به ما.

ولی خب کلا چون فامیلو مثل دوستامون خودمون انتخاب نمیکنیم توش نخاله زیاده ولی تک و توک باید گلچین کرد فقط با همون تعداد کم رفتامد کرد