2777
2789
عنوان

بی رحمیه کارم

50 بازدید | 5 پست

وابسته هم شدیم مجازی 

اومد شهرم بخاطرم شغلش اورد 

میگفت داره ماشین اومد رسید 

همه چیزش باخت 

بدون پشتوانه هس 

هیچی نداره 

پرجمعیتن ۱۰ خواهر برادرن خانوادش دیدم اوردن خونمون بما نمیخوردن

خواستگارم خیلی عالی دارم ثروتمنده 

چیکار کنم 

تک دخترم من

خدایا شکرت دوستت دارم😘

از روی عقل تصمیم بگین نه احساسی 

پس فردا هم بی پولی هم هر روز کلی آدم می ریزن تو زندگیت و می خوان با داداشمون رفت و آمد کنند و دخالت کنند 

برو یه شوهر خوب کن از زندگیت لذت ببر

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

از روی عقل تصمیم بگین نه احساسی پس فردا هم بی پولی هم هر روز کلی آدم می ریزن تو زندگیت و می خوان با ...

خب اون تکلیفش چی میشه اومده شهرم 

خدایا شکرت دوستت دارم😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اون تکلیفش چی میشه اومده شهرم

حالا چون تا اونجا اومده که قرار نیست تو کل زندگیت تقدیمش کنی

تازه راه دوری هم هست و قراره تو رو ببره تو غربت زندگی کنی؟

حالا چون تا اونجا اومده که قرار نیست تو کل زندگیت تقدیمش کنیتازه راه دوری هم هست و قراره تو رو ببره ...

قراره بمونه شهرم ولی پولدار نیس یهو کارش نشد میبره روستا

خدایا شکرت دوستت دارم😘

قراره بمونه شهرم ولی پولدار نیس یهو کارش نشد میبره روستا

یه فامیل داشتیم پسره تعهد محضری داد که بعد ازدواج تو شهر خانومش ساکن می شه یک سال بعد عروسی موند و گفت اینجا کار خوبی گیرم نمیاد و باید بیایی شهر خودمون پیش پدر و مادرم. دختره یه مدت رفت اونجا و دید نمی تونه اونجا دور از خانواده اش بمونه برگشت و طلاق گرفت 

زیاد اعتمادی به این قول و قرارها نداشته باش بعد ازدواج دیگه زور دست شوهر و خانواده اش هست وقتی بگه اینجا کار گیرم نمیاد حتی دادگاه هم نمی تونه مجبورش کنه بمونه! 

از طرفی فرض کن کار گیرش آمد و موند پس فردا هر روز یکی از ده تا خواهر و برادرش می خواد بیاد شهر دکتر و خرید و گردش و مهمونی و ... خانه ات می شه هتل ! 

یه همسایه داشتیم خانواده شوهرش هر سال تابستون سه تا ماشین می آمدن خونه این بنده خدا و دو هفته می موندن تازه چه زبونی هم سر این عروسشون داشتن  می گفت کنار هم کنار هم می خوابند از این طرف سالن تا اون طرف تشک و پتو پهنه!