2777
2789
عنوان

کمک به یه کنکوری لطفااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 52 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم با چهار میشه رتبه برتر شد بعد توداری میگی قبول میشم یانه

هرکی میگه نمیشع قطعا سوادی نداره 

من دارم بت میگم به شرط تلاش زیاد حتی رتبه زیر ۱۰۰۰ راحت میتونی بیاری شک نکن

ولی تلاش زیاد فک کن چهار ماه تو این عالم نیستی رفتی تو دنیای کتابات 

این چهارماه کری وکور  نه چیزی میشنوی نه میبینی فقط درس 

حاضرم قسم بخورم رتبه خیلی عالی به دست میاری 

همهوچی بستگی به باور خودت داره اول به خدا وبعد خودت امید داشته باشه نگو میشه نمیشه 

من دارم بت میگم قطعا میشه

فرهنگیان قبول شدن جدیدا راحت شده دوست من از بهمن شروع کرد به خوندن و الان هم دبیری قبول شده از الان بخونی قبولی 

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃
ایشالله عزیزم نهایت توانمو میزارم دیگه بسه خسته شدم از بی ارادگی از بی انگیزگی

آفرین آفرین😍

منم شنبه امتحان دارم از همین الان میرم بخونم واسش🌻

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

عزیزم با چهار میشه رتبه برتر شد بعد توداری میگی قبول میشم یانههرکی میگه نمیشع قطعا سوادی نداره من دا ...

خیلی خیلی ممنون فقط من یه روز میخونم یه روز نمیخونم بی انگیزم بی اراده برای این چی کار کنم

ممنون عزیزم❤️❤️دروس تخصصی هررشته رو هم باید بخونین؟

کنکور فرهنگیان که فقط از همیناست با تست هوش و ... که نوشته بود اونا منبع نداره ولی من تجربیم کنکور تجربیم باید بدم..نمیدونم میشه فقط کنکور فرهنگیانو داد تجربی رو نداد یا رشته ی اصلی خودمونم حتما باید کنکور بدیم