2777
2789
عنوان

فلافل فقط فقط فلافل آبادان 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 122 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه ساعت باید بمونه

چقدر میزنیدمایع خمیر گلم؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

اول نخود خیس شده رو چرخش کن بعد یکم تره و جعفری باهاش قاطی کن یه  پیاز متوسط یه سیب زمینی متوسط آبپز یا با خود مواد چرخش بزن برا هر یک کیلو نخود یک قاشق خمیر مایه اضافه کن به مواد  و یک ساعت بزار استراحت کنه 

بعد سرخ کن

ادویه هاشم از عطاری بپرسی بهت میده چون قاطیه اسماشون نمیدونم ولی بهشون بگین  ادویه فلافل میخام بهت میدن 

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

اول نخود خیس شده رو چرخش کن بعد یکم تره و جعفری باهاش قاطی کن یه پیاز متوسط یه سیب زمینی متوسط آبپز ...

مایع خمیر،همونه ک نونوایا میزنن ب خمیر نون ک ور بیاد؟

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤