شده دوست مجازی داشته باشید ک هیچوقت از نزدیک ندیده باشینش؟ خودم بله تقریبا ۱۰ ساله با یه دختر خانمی خارج از کشور ب طور مجازی در ارتباطم قسمت هم نشده همو از نزدیک ببینیم از هر دوستی برام عزیزتره و خیلی خیلی رفاقتمون واقعیه شمام اینجور دوستی داشتین؟؟؟؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آره با یه دختره از سال ۹۹ دوست بودم تا الان ندیدمش تاحالا آلمان زندگی میکنه ولی اصالتن کورده
مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹 کاربری دست دونفره پس اگه دیدید پستا متفاوته تعجب نکنید
چند سال پیش که لاین بود با یکی دوست شدم و خودشو نازنین معرفی کرد بعدها فهمیدم پسر بوده شکست بدی خوردم
|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937