2777
2789
عنوان

قدیمی ترین دوست مجازیم

767 بازدید | 115 پست

شده دوست مجازی داشته باشید ک هیچوقت از نزدیک ندیده باشینش؟ خودم بله تقریبا ۱۰ ساله با یه دختر خانمی خارج از کشور ب طور مجازی در ارتباطم قسمت هم نشده همو از نزدیک ببینیم از هر دوستی برام عزیزتره و خیلی خیلی رفاقتمون واقعیه شمام اینجور دوستی داشتین؟؟؟؟

نه همشون دیوث از اب در اومدن

یکیشونم دلم سوخت پول قرضش دادم پس نمیده 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره با یه دختره از سال ۹۹ دوست بودم تا الان ندیدمش تاحالا آلمان زندگی میکنه ولی اصالتن کورده

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹 کاربری دست دونفره پس اگه دیدید پستا متفاوته تعجب نکنید

با دختر اصن نمیتونستم ارتباط بگیرم 

😆 

چطور میشه با دخترا دوست شد ؟ 

دوست بود دیگ ازدواج کردیم 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

آره منم یکی رو دارم ۴ ساله

اصلا هیچوقت حس نکردم مجازیه انگار هر روز دیدمش

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

چند سال پیش که لاین بود با یکی دوست شدم و خودشو نازنین معرفی کرد بعدها فهمیدم پسر بوده شکست بدی خوردم

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937