2777
2789
عنوان

چجوری به مرگ در آینده فکر نکنم

128 بازدید | 17 پست

یکی از مشکلاتم که شبو روز واسم نذاشته همینه 

به این که ازدواج کردم در آینده من زودتر بمیرم همسرم چیکار میکنه یا اگه همسر بمیره من چیکار کنم دور از جونمون 

یا مرگ خانواده و...اون موقعیت ها همش میاد جلو چشمم 

میدونین خیلی درگیرشم میخوام به چیزای خوب فکر کنم یهو میخوره تو ذوقم..

همینطوریشم خیلی نگرانم نسبت به این قضیه 

نامزدم که میخواد بره شهر دیگه همش نگرانم اتفاقی واسش بیوفته بدبخت بشم 

از این طرف فامیلای حسود و بخیل نامزدم هستن که بهش حسادت شدید دارن مواقعی که موفق میشه 

میترسم چشم نظر اونا روش اثر بزاره اتفاق بدی بیوفته زبونم لال

چیکار کنم چه تمرینی هست دیگه ذهنم به اون چیزا فکر نکنه 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

وایییی دختررررر

تو خدارو داریا 

خدا نمیزاره آب تو دلت تکون بخوره بعد تو اینجور فکرارو میکنی؟

بچسب به زندگیه الانتو ازش لذت ببر 

به این فکر کن ک امروز ک رفت،دیگه برنمیگردها😁

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثل منی

زیادی تو فکری

خونه بیکاری؟

فکر و خیال از همین بیکاریه بخدا

آدم به همه چی فکر میکنه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
وایییی دخترررررتو خدارو داریا خدا نمیزاره آب تو دلت تکون بخوره بعد تو اینجور فکرارو میکنی؟بچسب به زن ...

مرسی یکم حرفت بهم روحیه داد ❤️

مثل منیزیادی تو فکریخونه بیکاری؟فکر و خیال از همین بیکاریه بخداآدم به همه چی فکر میکنه

اره بیکارم کلا تو خونم کارای خونه رو میکنم تموم که میشه کلا بیکارم 

یعنی شما میگی خودمو سرگرم کنم درگیر کار باشم این فکرای پریشون ازم دور میشه؟ 

مرسی یکم حرفت بهم روحیه داد ❤️

خوشحالم از این بابت

میدونی شاعر اینطور مواقع چی میگه؟😁🤣میگه بخند به روی دنیا،دنیا به روت بخنده...🙃🥰😁

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

اره بیکارم کلا تو خونم کارای خونه رو میکنم تموم که میشه کلا بیکارم یعنی شما میگی خودمو سرگرم کنم درگ ...

بله خودتو سرگرم کن 

اگه این افکار سراغت اومد خودتو مشغول کن آهنگ شاد بذار

نقاشی بکش هر هنری که داری انجام بده

خلاصه حواستو پرت کن 

ان شاءالله که بهتر شی❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اره بیکارم کلا تو خونم کارای خونه رو میکنم تموم که میشه کلا بیکارم یعنی شما میگی خودمو سرگرم کنم درگ ...

راستی پیاده روی و راه رفتن بین آدما کلی حس خوب میده

من که عاشق پیاده رویم

خوشحالم از این بابتمیدونی شاعر اینطور مواقع چی میگه؟😁🤣میگه بخند به روی دنیا،دنیا به روت بخنده...🙃 ...

چشم می‌خندیم شما هم بخند مهربون 😂❤️

چشم می‌خندیم شما هم بخند مهربون 😂❤️

عزیزدلمی

از ته دلم ارزو میکنم همیشه همینجوری،حتی بی دلیل شاد باشیو لبخند از روی لبات نره و خدا پشتت باشه مهربونم😘😍🥰

بله خودتو سرگرم کن اگه این افکار سراغت اومد خودتو مشغول کن آهنگ شاد بذارنقاشی بکش هر هنری که داری ان ...

ممنونم از راهنماییتون مرسی واقعا 😍😍😍