2777
2789
عنوان

شمام کریسمس جشن میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 64 پست

کریسمس خودش چیز قشنگیه مثل نوروز و..ولی اینکه ماها جشن بگیریم خیلی چیپه.

مگه سال نوی چینی رو جشن میگیریم؟یا اعیاد هندی ها رو؟یا مثلا مراسمات قبایل افریقایی؟

هرچیزی واسه خود اون مردمش یه فرهنگ قشنگ به حساب میاد.مسخره است بقیه بخوان فرهنگ هم رو اجرا کنند.

کلیسا مگه فقط مسیحیا رو راه نمیدن؟

نه من بارهاااا رفتم اینقدر فضاش خوبه که حد نداره 

من کلیسا سرکیس تو هفت تیر رو رفتم 

فقط یکشنبه ها که روز مخصوص آداب دینیشون هست 

فقط مسیحی راه میدن 

♻️کارما♻️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تولد شما کجا و تولد یه پیامبر آسمانی اولولعزم کجا!چیو با چی مقایسه کردی😉ولی ما جشن نگرفتیم در حد تب ...

مسئله اینه که کسی که خودشو دوست نداره عیسی و محمد به ی ورشم نیست

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
به قول یه دوستی بعضیا جوری این کریسمسو جشن میگیرن هر کی ندونه فک میکنه ننه باباشون مسیحین😂😂اونا هر ...

یکی نوشته بود یکی به ایرانی های همیشه در صحنه حالی کنه به پیر به پیغمبر کریسمس برای مسیحی هاست نه با کلاس ها که شما می ترسید ازش جا بمونید!!!

حقیقتا نه

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

یکی نوشته بود یکی به ایرانی های همیشه در صحنه حالی کنه به پیر به پیغمبر کریسمس برای مسیحی هاست نه با ...

بخدا ی جشن نمونده تو دنیا که این ایرانیای جوگیر انجام ندن،،بابا خودمون کم جشن نداریم،من که حوصله همین جشن های خودمونم ندارم

کریسمس خودش چیز قشنگیه مثل نوروز و..ولی اینکه ماها جشن بگیریم خیلی چیپه.مگه سال نوی چینی رو جشن میگی ...

چرا فک میکنی چیپه 

من تجربش کردم خیلی حسای جدید و قشنگی بود

مثل امتحان کردن غذای یه کشور دیگه به نظر من تجربه کردن فرهنگی دیگه قشنگه

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
نهجالبه بدونید ماجرای کریسمس ربطی به تولد حضرت مسیح نداره و فراماسونها پایه ش رو گذاشتن

والا یه پشه ام ویز ویز نکنه ربط میدین به اون

یه کسی که اروم نشسته با خداش حرف میزنه شیطان پرسته؟

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
نه من بارهاااا رفتم اینقدر فضاش خوبه که حد نداره من کلیسا سرکیس تو هفت تیر رو رفتم فقط یکشنبه ها که ...

منم رفتم و اونقد خالی شدم نمیخواستم برگردم

منم رفتم و اونقد خالی شدم نمیخواستم برگردم

اره خیلی خوبه 

دیدی چه عطر خاصی تو فضا پخشه اصلا بوی خیلی خاصیه 

و چقدرررر احترام میزارن با اینکه میدونن مسلمان هستیم 

حالا مسجدای ما بوی گلاب و عرق و جوراب قاطی شده 

یه مسیحی هم‌وارد بشه چنان چپ چپ نگاه میکنن انگار خدای اون شخصن 

من فضای کلیسا رو خیلیییی دوست دارم پر از آرامشه 

♻️کارما♻️