2777
2789
عنوان

کی پایه ی رژیمه تا عید

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه رژیمی ؟

من از پارسال رژیمم تاپیکام هم هست بیشتر از سی کیلو انداختم.

با رژیم سالم خوری و رعایت یک سری مسائل کوهنوردی روزانه.

اگه اراده کنی میشه کاهش وزن داشتی باشی ولی اراده زیادی میخاد همش ارادست

خب بیا شروع کنیم

شماBMAبدنت بالای40هست و متاسفانه اکثر کسانی که BMAبدنشون بالای چهل هست به دلیل نداشتن اراده دکتر بهشون عمل بای پس معده که بسیار مضر هست رو پیشنهاد میده.

این که شما الان میگید بیا شروع کنیم حرفی هست که دارید تو شکم سیری میزنید کاهش وزن اراده بالایی میخواهد یکی از این اراده ها این هست که در زمان گرسنگی و هوس غذاهای شیرین و چرب تحمل کنید و جلوی خودتونو بگیرید.

کاهش وزن شما حدقل نیاز به دو سال زمان دارد تا به صورت اصولی کم شود شما تا عید حدقل بتونید خودتونو برسونید به40کیلو گرم

شماBMAبدنت بالای40هست و متاسفانه اکثر کسانی که BMAبدنشون بالای چهل هست به دلیل نداشتن اراده دکتر بهش ...

مرسی از اطلاعات مفیدت. بله دقیقا شکمم سیره.🤣 

خودم رو به 40کیلو برسونم؟ متوجه نشدم 

عاشق کریسمس و خارجم 😁😁😁😁

مرسی از اطلاعات مفیدت. بله دقیقا شکمم سیره.🤣 خودم رو به 40کیلو برسونم؟ متوجه نشدم

نه نگفتم برسی به چهل میگم شما که پنجاه کیلو اضافه وزن داری این پنجاه کیلو رو نمیتونی تا عید کم کنی.

تا عید نهایتش بتونی10کیلو کم کنی.

یعنی بازم40کیلو اضافه وزن داری که باید کم کنی.

حدقل دو سال زمان لازمی که به وزن ایده آلت برسی

اگر تلگرام دارید اینجا درخواست بدید تا آیدی یک گروه رو بدم خدمتتون.تو گروه همه خانم هستن و روزانه عکس وعده ها غذاها و فعالتاشونو میزارن و با هم وزن کم میکنن