2777
2789

تروخدا نکنید.....همین 

یا روش پیشگیری داشته باشید برا هوس خودتون ی موجود رو  نکشید 

جون ی انسانو میگیرین

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیاشون رو اگه مادراشون سقط نکنه بیان این دنیا گرفتار دست آپمای خدانشناسی میشن که حق اون و پدر مادرشو میریزن تو جیب انگل زاده هاشون

خیلی از مادرا خون دل میخورن از بچه شون میگذرن چون می‌دونم اومدنش تو دنیا براش بدتر از مرگه 

شمام نمیخواد استخون لایه زخم بشی

خیلیاشون رو اگه مادراشون سقط نکنه بیان این دنیا گرفتار دست آپمای خدانشناسی میشن که حق اون و پدر مادر ...

همون مادر 

از اول مث ادم پیشگیری کنه 

نیارع بچه رو 

لطف کنه 

پیشگیری کنه!!!!!

الان مثلا چه دلیلی داشت همچین چیزیو بزاری ا کی یگی خودش انجام میده از قصد اونم بماها مربوط نیست اما کسی که عمدی سقط نمیکنه بنظرت حالش بااینا چجوری میشه؟

کاش متوجه میشدین تو سایت عمومی یسری چیزا نباید اشتراک گزاشته بشه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
خیلی کم پیش میاد زنی که از شوهرش بارداره سقط کنه اکثرا با هر شرایط مضخرفی بچه رو به دنیا میارن. اکثر ...

الان متاسفانه متاهلام سقط میکنن 

ببین 

من حرفم اینه وقتی طرف بچه نمیخاد 

چرا پیشگیری سفت و سخت نمیکنه 

چیزی ب اسم بارداری ناخواسته وجود ندارن

الان مثلا چه دلیلی داشت همچین چیزیو بزاری ا کی یگی خودش انجام میده از قصد اونم بماها مربوط نیست اما ...

منم از این جنبش میبینم یکی ببینه 

خیلی بیشتر مواظبت میکنع که برا هوسش با هوش و حواس کارشو بکنه!

همون مادر از اول مث ادم پیشگیری کنه نیارع بچه رو لطف کنه پیشگیری کنه!!!!!

حرفت درسته ولی اگه یک هزارم درصد روش پیشگیری خطا رفت و بچه ای تولید شد که مادرو پدر نمیخوانش تواناییشو ندارن میدونی در صورتی که دنیا بیاد چقدر زجر میکشه؟

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
حرفت درسته ولی اگه یک هزارم درصد روش پیشگیری خطا رفت و بچه ای تولید شد که مادرو پدر نمیخوانش توانایی ...

اینجورم نیست

اول تو از پیشگیرت مطمئن باشی اتفاقی نمیفته

الان متاسفانه متاهلام سقط میکنن ببین من حرفم اینه وقتی طرف بچه نمیخاد چرا پیشگیری سفت و سخت نمیکنه چ ...

منم به عنوان ی متاهل اصلا باور نمیکنم وقتی میگن ناخواسته باردار شدم چون تا حالا همچین چیزی توی اطرافیانم ندیدم ولی هر چیزی ممکنه دیگه. اینم ی تصمیم شخصیه با گفتن یا نگفتن کسی نظرشون عوض نمیشه