2777
2789
عنوان

اونایی ک سقط جنین میکنید جیگرگوشتونو اینجوری میکشین👇🏻فیلم

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 18 پست
منم از این جنبش میبینم یکی ببینه خیلی بیشتر مواظبت میکنع که برا هوسش با هوش و حواس کارشو بکنه!

اوکی پس حال بقیرو خراب کن بخاطر ی تاپیکت که کلا ۵ نفر میبینن جنبش اینجوری تشکیل نمیشه تو ایرانم سقط به این راحتیا نیست هیچوقت

و اینجا سایت عمومیه کسایی که بچشونو ازدست دادن مثل امثال من که با دیدن تاپیکت لرز به تنم افتاده اشکم بند نمیاد یا هرمادر دیگه ای که نتونسته بارداریشو تموم کنه دست کمی از حال من نمیتونه داشته باشه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
همون مادر از اول مث ادم پیشگیری کنه نیارع بچه رو لطف کنه پیشگیری کنه!!!!!

هرروش پیشگیری خطا داره 

حتی اگر بعد اقدام هم پشیمون شن حق تصمیم گیری برای بدنشون رو دارن 

برای بدن و زندگی بقیه نسخه نپیچ

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوکی پس حال بقیرو خراب کن بخاطر ی تاپیکت که کلا ۵ نفر میبینن جنبش اینجوری تشکیل نمیشه تو ایرانم سقط ...

من روی صحبتم با اون عزیزانی بود که بی جهت مواظبت نمیکنن و خیلی راحت جون ی بچشونو میگیرن 

همین 

عنوان مشخص بود میتونستین نیاین🌸

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔
هرروش پیشگیری خطا داره حتی اگر بعد اقدام هم پشیمون شن حق تصمیم گیری برای بدنشون رو دارن برای بدن و ز ...

حق تصمیم گیری دارن ولی میتونن خیلی مواظب باشن همین

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔