2777
2789
عنوان

چطور به پسرم دارو بدم که بالا نیاره🤢😓😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 35 پست
اره،دخترمن از چرک خشک کن و تب بر متنفره،تا بهش میدم میاره بالا،دیگه مجبوری تایمشو کم کردم مقدارشم کم ...

امتحان میکنم ممنون که گفتین 

🥰🥲

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه بریزی تو سرنگ بریزی تو دهنش؟ یه دقیقه هم سرشو بالا بگیر که نیاره بیرون.بعدشم یکم تو دهنش اب ب ...

این دارو خوریشه. عین سرنگه ولی بهترتر...

بعد دارو آب میخوره ولی عوق میزنه.ابرو دارو و همه چیز رو بیرون میده...

پسر من غیر از آموکسی سیلین هیچ شربت دیگه ای نمیخوره اگه مجبور شدی ببر دکتر برات عوضش کنه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
هم فهمیده است هم نفهمفهمیده از اون نظر که توی هر چیز خوشمزه ای بریزی میفهمهو نفهم ازون جهت که نمیدون ...

دارو رو با مواد دیگه مخصوصا شیر مخلوط نکن اثرش از بین می‌ره اگه تلخ هست با آب مخلوط کن همون پنج سی سی بهش بده بخوره. 

پسر من غیر از آموکسی سیلین هیچ شربت دیگه ای نمیخوره اگه مجبور شدی ببر دکتر برات عوضش کنه

اموکسی دادیم با ابمیوه 

سه روز خورد هر ۸ ساعت 

ولی از ابمیوه زده شد اینقدر دم دستش بود

اموکسی رو باید لااقل ۷ روز بخورند 

الان که تب داره براش سفکسیم نوشت که طعمش خیلی غالبه متاسفانه 

این دارو خوریشه. عین سرنگه ولی بهترتر...بعد دارو آب میخوره ولی عوق میزنه.ابرو دارو و همه چیز رو بیرو ...

اینا که انگار دارو تو دهن مزه مزه میشه، با همون قاشق بهتره

بعدم من به پسرم میگفتم هنوزم میگم، میگم دارو میره تو شکمت با میکروب میجنگه، الکی عکس رو دارو نشون میدادم میگفتم این شمشیرش هست، کلی داستان میگفتم، پسرم عاشق دارو خوردن هست الان

دارو رو با مواد دیگه مخصوصا شیر مخلوط نکن اثرش از بین می‌ره اگه تلخ هست با آب مخلوط کن همون پنج سی س ...

دکتر اینطور گفت... صرفا بخاطر اینکه بخوره....

اینا که انگار دارو تو دهن مزه مزه میشه، با همون قاشق بهترهبعدم من به پسرم میگفتم هنوزم میگم، میگم دا ...

پسر من متوجه این داستانا نمیشه...

هنوز حرف هم نمیزنه اخه

اون یکی بچه ام چهار ساله است. دارو میخوره با قصه و داستان

ولی این یکی نه...

عزیزم ده سی سی چه خبره معلومه بالا میارهشما بجای پنج سی سی هر ۱۲ساعت بکنش هر ۶ساعت ۲٫۵سی سی کم کم بد ...

با پرتی و تف کردناش که حساب کردم ۵ سیسی میرفت تو شکمش

ولی اشتباه کردم

باید کمتر بدم به قول شما

یه چیزی دیدم قبلا امتحانش کن شاید جواب داددستکش فریزری ها بردار یه انگشتش قیچی کن بعد بزار رو زبونش ...

برای بچه های بزرگتر جواب میده این روش

ولی کوچیکا اجازه این کارو نمیدن اصلا 😓