2777
2789

یکساله ازدواج کردم 

همیشه با دعوتی میریم خونشون ، زیاد نمی‌ریم شاید هفته یکبار اونم اگر دعوت شدیم 

من شاغلم و شوهرمم مغازه داره و ساعت ۹:۳۰ تا ۱۰ میریم خونه ش

مدرسه هر وقت رفتیم میگه من غذا خوردم و غذای سرد می‌زاره و گرمشم نمیکنه 

مثلا پیتزا سرد شده یا ماهی سرد شده ، شوهرم بهش گفته که چرا سرده ، گفته من عادت دارم غذامو زود درست میکنم شما دیر میاین 

امشب دعوتی داده و گفته غذام ماهیه،به شوهرم گفتم بهش بگه غذا رو زود درست نکن و غذای سرد بهمون نده چون عادت داره غذای سرد بده ، گفت باشه میگم 

تصمیم گرفتم اگر غذا سرد بود نخورم ، بگم من نمی‌خورم 

چون احساس میکنم لجبازی می‌کنه، چندین دفعه هم بهش گفتیم دوباره تکرار کرده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه خودت پاشی و گرمش کنی؟یا معذبی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
خوب ساعت ۱۰ هم دیره خدایی ما اون موقع خوابیم😁 بهش بگین ما جمعه ها ظهر میایم ک اذیت نشین

شوهرم میگه هر وقت مامانم راحته ما باید بریم خونه ش

می‌دونه شاغلیم ، شرایط کاری پسراشم میدونه

نه میگه تو بشین، هررررر وقت رفتم تو آشپزخونه ش بهم میگه تو رو بشین فقط در حد سفره پهن کردن و جمع کرد ...

ای بابا 

اگه باز دیدی سرده خودت پاشو گرمش کن یا شوهرت پاشه بدون هیچ حرفی

خب یجورایی حق داری آخه کی غذای سرد میخوره از دهن میوفته که😑

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
نرید خونشون

از خدامه 

اما شوهرم دوست داره 

حالا اگر امشب غذاشسرد بود نمیخورم تا شر بیفته تو خونشون واسه دفعه بعدش 

۵۵ سالشه ، سنش بالا نیست که بگم ناتوانه، نمی‌دونم چه مشکلی داره