2777
2789

یکی ازفامیلامون پارسال درحد دوسه روز باهم چت میکردیم که ببینیم باهم تفاهم داریم یانه،بعد خلاصه نشد وگفتم انشالله یکی بهتر برات پیدابشه و ایناانفالوش کردم

الان فهمیدم یک ساله با پیج فیک فالوم داره دوهفته پیش پیام داده بود که من دوست داشتم توهمچی رو خراب کردی و...مدام ریلز میفرسته😑

دیروز پیام فرستاده بود ولی جوابشو ندادم دیگه

الان چه کار کنم بیخیالم شه چی بهش بگم دست ازسرم برداره اصلا بهش پیام بدم یانه بنظرتون؟😟

نمیتونم بلاکش کنم چون میترسم ازش لج کنه بره به داداشام چیزی بگه🥲

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

اگه دوسش داری،اره

اگه نداری بی تعارف تمومش کن

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جوابشو نده بدی بداره که مدرک داره ازت هیچ پیامی نده بلاک کن

پیامای قبلی رو هم پاک نکرده سر یه موضوعی شات فرستاد فهمیدم😑🥲

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

اگه دوسش داری،ارهاگه نداری بی تعارف تمومش کن

دوسش ندارم ونمیدونم چطور بیخیال بشه پیام نده هی محترمانه خواستم تموم کنم نمیزارم

وایسا مگه نمیگی یه مدت برا اشنایی معمولی حرف میزدینپس ترست چیه؟؟!!؟؟ نباید بترسیخب بره بگه اصنمگه چی ...

چرا بابا این توهم عشق و عاشقی برداشته موندم تو اون دوسه روز تومن چی دیده که عاشقتم عاشقتم میکنه😵‍💫

خانواده من اگه بفهمن با یه پسر چت میکردم گورمو میکنن ازاون خانوادهاااان :(

دوسش ندارم ونمیدونم چطور بیخیال بشه پیام نده هی محترمانه خواستم تموم کنم نمیزارم

حرف دلتو بهش بزن عزیزم

بی رو در وایسی و رک باهاش حرف بزن

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

جوابشو نده به هیچ عنوان هیچ کاری نمیکنه

هوم مرسی🥲❤️‍🩹

واقعااا؟!؟؟؟؟؟؟ ولی خب اخه حرف خاصی نمیزدین که.....

بخدا یه ادم سمیِ براهمون تموم کردم😂