2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم

10 بازدید | 2 پست

سلام دوستان من باردارم برای خرید سیسمونی من کلا فقط میخواستم واجبارو بگیرم چون هم جا نداریم مستاجریم هم میدونم خیلی چیزا استفاده نمیشه بگیرم حیفه

قرارم بر این بود که همسرم بگیره سیسمونیو منم به مامانم گفتم پول سیسمونیو یه تیکه طلا برام بگیره بیاره جلوی خانواده ی شوهر بده بگه اینم پول سیسمونی بوده چون همسرم تاحالا برام طلا نخریده 

چندشب پیش فامیلمون جلوی همسرم گفت یعنی چی که عروس سیسمونی نخره مگه رسم نیست دختر باید بگیره

همسرمم برگشتیم خونه گفت هرکسی که سیسمونی نخره حق نداره بچه ی منو ببینه(که میدونم جوگیر شده چون کی میخواد بیاد بچه رو نگه داره جز خانواده ی من روزای اول)

حالا نمیدونم با اینکه جا نداریم خونمون خیلی کوچیکه هیچی توش جا نمیشه برم پولو به جای طلا بدم سیسمونی کمدو تختم بگیرم که اینا حرف نزنن به همسرمم بگم حالا مجبوری خونه رو عوض کنی که بچم اتاق داشته باشه چون سیسمونی کامل میگیرم

یا نه اهمیت ندم طلارو بگم مامانم بیاره بده؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید