2777
2789
عنوان

ناامیدی من از مستقل شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 23 پست
اره میدونم 🥲بنظرتون از کارایی انجام دادم ادامه بدم ؟ استعدادشو دارم اصلا یا رها کنم واقعا خسته شدم

عکس های بعدی خوب بودن . بازم ادامه بده 🧡

موقع تمرین میکاپ چشم هر مرحله رو که انجام دادی بگو چشمش رو باز کنه که فاصله تا ابرو و خط پلک رو واسه هر مدل چشمی دستت بیاد . 

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

کارمو دوست دارم عاشقشمولی رقیب های بزرگ هست و نمونه مارهای قوی تر ناامید شدم چون لاین گرونی هم هست ط ...

خوب همونایی که الان کلی موفق هستن یه زمانی مثل تو بودن و مطمئن باش اون زمان با امکانات کم پیشرفت واسه اونا خیلی خیلی سختر بوده اما با پشتکارررررر الان شدن جزو بهترین ها

کم نیار

هر کی میرسه یه مزخرفی بهم میگه!هه!شایدم حقمه!فراموشم کن چون میدونم واست راحته👍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عکس های بعدی خوب بودن . بازم ادامه بده 🧡موقع تمرین میکاپ چشم هر مرحله رو که انجام دادی بگو چشمش رو ...

اون میکاپ اولیه اخرین نمونه کارم بود و این بیشتر از همه عصبیم میکنه که پسرفت کردم 

اون روز پریود بودم و حال خوبی نداشتم و کلی ایراد دیگه رو نتونستم ماستمالی کنم 

بنظرتون کارم ارزش ادامه داره ۱ سال دوره دیدم نسبت به یکسال کارام افتضاح نیست؟ 🫠 

عزیزم دستاورد داری اما شاید پیش مربی حرفه ایی آموزش ندیدی همینجاشم خیلی بلدی فقط ایرادایی داری باید ...

انصافا مربی خوبی بود من عرضه ندارم بهتر این کار کنم 🥲

بنظرتون نسبت به ۱ سال کارام زیادی افتضاح نبودن؟

اززش ادامه دادن داره اصلا

اون میکاپ اولیه اخرین نمونه کارم بود و این بیشتر از همه عصبیم میکنه که پسرفت کردم اون روز پریود بودم ...

برای حرفه ای شدن به مدت زمان بیشتر و استاد بهتر احتیاج داری و تمرین زیاد . یک سال زمان کمیه . استادت قطعا بیشتر یک سال تو کار میکاپه

و به قول یکی از کاربر ها تو انتخاب رنگ هم باید دقت کنی . واینو فقط یه ادم حرفه ای میتونه بهت یاد بده

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

انصافا مربی خوبی بود من عرضه ندارم بهتر این کار کنم 🥲بنظرتون نسبت به ۱ سال کارام زیادی افتضاح نبودن ...

اگه خیلی علاقه داری و پشتکار حتما ادامه بده حرفه ایی شی 

بذار صادق باشم بعد یکسال باید کارات بهتر می‌بود اما 

عزیزم به اینم توجه کن شاید ایراداتتو کسی تو یکسال بهت نگفته 

و نمی‌دونستی و ادامه دادی و اینکه شاید پیش کسی تجربه کسب نکردی بعد از آموزشی که دیدی چون تجربه بشدت مهمه . رایگان باید یمدت شده کار کنی برا سالن های خوب و ازشون تجربه کسب کنی . الان فکر غرورت نباش و سرخورده نشو انقد باید خاک کار بخوری تا حرفه ایی شی نباید بهت بربخوره که عیب کارات بگم نباید تو هیچ زمانی ناامید شی اگه علاقه داری 

هرچیزی با تمرین فراوان بدست میاد و این ربطی کاملا به استعداد نداره گلم . یکی ندارم استعداد اما با تمرین و تلاش فراوان و امید و توکل بهش میرسه .