سلام من رابطه ای با زن داداشم وداداشم ندارم (اتفاقات تلخ گذشته :مثلا داداشم بچه دبیرستانی بودم بخاطر ازدواجش زد توی شکمم من جیغ زدم بهم گفت آخی پردت پاره شد،بخاطر دوسش که توی کوچه شنیده بود که دختر ها گفتن خواهرت گفته دوست داداشمو دوست دارم درصورتی که الکی بود ومن اون موقع زیر۱۰سال بودم،آب میریخت روی من وباشیلنگ وکمربند میکشید توی کمرم ،وقتی هم ازدواج کرد ومیومد خونه ما یک دعوا بامن میکرد ومیرفت مثلا میگفتم برای مادر لباسشویی بگیریم اون مقاومت میکرد و میگفت تو یادشون میدی و...... ازدواجش باعث شد خانواده منو ساپورت مالی نکنن هرچند کلا خانواده بی مسولیتی دارم واین باعث تباهی زندگی من شد طوری که مجبور شدم بخاطر خرج و مخارج تو خونه مردم کار کنم واتفاقات خیلی بد....)،در طول این۱۳سال فقط ۴بار رفتم خونشون که دوبارش بخاطر این بود که زندگیم داشت بهم میخورد وداشتم جدا میشدم،که مجبوری خانوادم منو بردن که بار اول زنش فحش های زشت به نامزدم داد،بار دوم زنش منو از خونش انداخت بیرون.
بعد دیگه اوج طلاق من بودومن تازه اومده بودم خونه پدرم که بگم زندگی من داره چی میشه که زنش اومد اینجا موهای منو کشید وکلی دعوا و.......
بعد بهم پیام داد وکلی بدوبیراه و هرچی توی دهنش اومد به خودم به نامزدم و......
دو سال از اون جریان میگذره.......