2777
2789

سلام من رابطه ای با زن داداشم وداداشم ندارم (اتفاقات تلخ گذشته :مثلا داداشم بچه دبیرستانی بودم بخاطر ازدواجش زد توی شکمم من جیغ زدم بهم گفت آخی پردت پاره شد،بخاطر دوسش که توی کوچه شنیده بود که دختر ها گفتن خواهرت گفته دوست داداشمو دوست دارم درصورتی که الکی بود ومن اون موقع زیر۱۰سال بودم،آب می‌ریخت روی من وباشیلنگ وکمربند میکشید توی کمرم ،وقتی هم ازدواج کرد ومیومد خونه ما یک دعوا بامن میکرد ومیرفت مثلا میگفتم برای مادر لباسشویی بگیریم اون مقاومت میکرد و می‌گفت تو یادشون میدی و...... ازدواجش باعث شد خانواده منو ساپورت مالی نکنن هرچند کلا خانواده بی مسولیتی دارم واین باعث تباهی زندگی من شد طوری که مجبور شدم بخاطر خرج و مخارج تو خونه مردم کار کنم واتفاقات خیلی بد....‌‌)‌،در طول این۱۳سال فقط ۴بار رفتم خونشون که دوبارش بخاطر این بود که زندگیم داشت بهم میخورد وداشتم جدا میشدم،که مجبوری خانوادم منو بردن که بار اول زنش فحش های زشت به نامزدم داد،بار دوم زنش  منو از خونش انداخت بیرون.

بعد دیگه اوج طلاق من بودومن تازه اومده بودم خونه پدرم که بگم زندگی من داره چی میشه  که زنش اومد اینجا موهای منو کشید وکلی دعوا و.......

بعد بهم پیام داد وکلی بدوبیراه و هرچی توی دهنش اومد به خودم به نامزدم و......

دو سال از اون جریان میگذره.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرم آزمون داشت وما کلا نمیخواستیم به کسی بگیم چون نه قبول شده بود نه چیزی،دیدیم از صبح تلفن خونه ما زنگ میخوره وداداشم میگه به مادرم میگه خواهرم کجاست و.....مگه رفته آزمون بده مادرم گفت نه.

زنگ زده بود به اون یکی داداشم که تو خواهرمون رو بردی آزمون بدی گفته آره در صورتی که خواهرم  از قبل به این یکی داداشم گفته بود به کسی نگید چون مشخص نیست ولی نمی‌دونم چرا گفته بود.

بعد دیدیم زنش زنگ زده به مادرم وهرچی بد وبیراه هست میگه که شما به شوهر من دروغ گفتید وبعدش شروع کرد که دخترت فلانه،مطلقه هست،ده تا شوهر کرده و ولو هست و......مادرم جزییات به من نگفت ولی خیلی فحش داده بود.

بلاک کن قطع رابطه کن کلا غریبه بیشتر به دردت میخوره تا این برادر 😐

از وقتی ازدواج کرده تقریبا قطع ارتباطم یعنی۱۳ساله.تقریبا۱۰سالی هم هست که دیگه نه شمارشون دارم و نه ارتباطی.

اون دوبار هم مجبوری رفتم خونشون وگرنه ارتباطی نبود.

الآنم ۲ساله اصلا حتی سلام علیک هم نداریم.

میخواستن برن زیارت واومدن حلالیت من حتی از توی اتاقم وزیر پتوم نیومدم بیرون.