سلام دوستان من یک داداش ۱۹ ساله دارم و روز تولدش مامانم هرچی طلا داشت و نداشت برای داداشم یک پارس صفر خرید انداخت زیر پاش همجوره ساپورتش میکنه از همه لحاظ این از این داداشم درس نخوند بعد کلاس ۱۰ دیگ فقط بیخودی رفت مدرسه غیر انتفاعی و با پول تا کلاس ۱۱ مامانم خرید براش و با پارتی بازی الان نمیشد بخره دیگ ۱۲ رو چون نهایی بود الان داداشم نه میخاد بره سربازی نه میره دیپلم بگیره ۱۱ تا درساش رو ک افتاده رو بخونه تا خرداد امتحان بده تا ۱ بعدازظهر خابه و همش پی ولگردیش الانم گوشی ۶۰ میلیونی میخاد زهرا زور دوباره میخادمامانم طلا بفروشه بخره شما میگید چیکار کنیم از دستش مرد بشه آدم بشه 😭😭😭😭🙏
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ناتانائیل، کاش هیچ انتظاری در وجودت حتی رنگ هوس به خود نگیرد، بلکه تنها آمادگی برای پذیرش باشد. منتظر هر آنچه به سویت میآید، باش و جز آنچه به سویت میآید، آرزو مکن❤️