2777
2789
عنوان

ناامیدی من از مستقل شدن

78 بازدید | 21 پست

برای مستقل شدن یکی از رشته های ارایشگری رو انتخاب کردم و یکسالی دارم مدل میزنم 

تلاش مبکنم مدل میزنم هزینه میکنم اپدیت

همچنان درامدی کسب نکردم و بازم تلاش میکنم

اما اولیه که واقعا خسته شدم و کم اوردم

حس میکنم کارام خوب نیست مثلا عکاس حاضر نشد کار منو بزاره تو پیجش اما کار استادمو پست گذاشت

و حتی نمونه کارمو گذاشتم اینجا نظر خیلی ها جالب نبود 

هیچی بدتر از ناامیدی شغلی که شروع کردی نیست

اما تلاش دارم میکنم هرچند با اشتیاق کمتر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تمام آدمایی که واقعا به جایی رسیدن مثل شما زمین خوردن اما هرگز ناامید نشدن و با قدرت به کارشون ادامه دادن و بعد از مدتی در کار و حرفه ای که دارن جزو بهترین ها شدن

توام کم نیار هنوز اول راهی

فقط توی کارت از ایده و نظرات بقیه خیلی استفاده کن و به روز باش

مطمئن باش نوبت خوشی توام میرسه

فراموشی...

دوست داری نمونه بذار عزیزم کمکت میکنیم ایرادت کجاستمنم یکم از اینکه تلاش میکنم به هدفم نرسیدم اذیتم ...

حرفتون درسته 

ولی خوب ۱ سال دارم فعالیت میکنم چقدر طول میکشه

بغض میکنم وقتی به این فکر میکنم هیچ دستاوردی نداشتم

عکس اول . میکاپ چشم و ابرو . و کانتور بینی خوب نیستنرو اینا باید کار کنی . فاصله چشم تا ابرو خیلی کم ...

اره میدونم 🥲

بنظرتون از کارایی انجام دادم ادامه بدم ؟ استعدادشو دارم اصلا یا رها کنم واقعا خسته شدم

نکونه کار‌گذاشتم

من از این کارا سر در نمیارم فقط میگم کم نیار

راز موفقیت آدما اینه که عاشق کارشون هستن

اگه عاشق کارت باشی مطمئن باش آینده ی خوبی داری

عشق به کار و پشتکار و البته داشتن استعداد=پیشرفت

موفق باشی 

فراموشی...

باشه گلم گذاشتی لایکم کن

عزیزم دیدم کاراتو 

حس میکنم تو کانتور کردن باید حرفه ایی بشی و یکی تو ترکیب رنگ واسه انتخاب تناژ رنگ پوست واسه گریم 

حتما دوره ی لایت و ببین اما حرفه ایی اگه دوره دیدی برا اریشگرای حرفه ایی کنار دستشون انقد کار کن تا حرفه ایی شی 

اصلا ناراحت نشو و به فکر الان درآمد نباش 

بجز اولی بقیه خوب بودن ولی یکم از سبک خلیجی فاصله بگیر 

اصلا ناامید نباش که بقیه نمیپسندن الان ایراداتو بگیر بعد ببین چجوری دنبالت مییفتن همون عکاس و بقیه عزیزم . 

ولی از حقیقت ناراحت نشو تو الآنم استعداد داری و بیشتر راه رو رفتی فقط یکم دیگه تا برطرف شدن ایرادات و حرفه ایی شدن مونده بنظرم . پس اصلا تسلیم نشو جا نزن . 

من از این کارا سر در نمیارم فقط میگم کم نیارراز موفقیت آدما اینه که عاشق کارشون هستناگه عاشق کارت با ...

کارمو دوست دارم عاشقشم

ولی رقیب های بزرگ هست و نمونه مارهای قوی تر ناامید شدم 

چون لاین گرونی هم هست 

طرف همسن من فقط سابقه داره و کلی چیز دیگه یکم دلسرد شدم

حرفتون درسته ولی خوب ۱ سال دارم فعالیت میکنم چقدر طول میکشهبغض میکنم وقتی به این فکر میکنم هیچ دستاو ...

عزیزم دستاورد داری 

اما شاید پیش مربی حرفه ایی آموزش ندیدی 

همینجاشم خیلی بلدی فقط ایرادایی داری باید رفع کنی که اونم مربی کار بلد میخاد تقصیری نداشتی شاید مربیت خوب آموزش نداده 

اگه علاقه داری قطعا موفق میشی 

دستاوردهاتو کم نشمار ادامه بده پرقوت تا بهترین خودت بین میکاپ کارها بشی 

حتما پیش آرایشگر حرفه ایی ها شده رایگان مدت طولانی آری کار کن اونقدر که بتونی مث اونا حرفه ایی کار کنی و همه بخان پیشت عروس شن یا مدل . 

فعلا فکر درآمد راه دیگه کن به این به چشم پروژه ت نگاه کن که بعدها ازش کلی پول قراره دراری الان فقط به چشم علاقه