2777
2789
عنوان

لطفا بیاید سنگ کلیه

23848 بازدید | 34 پست

دوستان شوهرم یه ماهه سنگ کلیه دومیلی گرمی داره امونشو بریده از کاروزندگی افتاده هرچی دکترو قرص و ..هم استفاده کرده اگه تجربه دارید بگید کمک کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشروب بخر بخوره زیاد. بمونه خونه بعد بده بخوره میوفته. 

این چ حرفیه خانم مگه کافره مشروب بخوره دور از جونش. تازه کلی ماعالشعیرو دلستر خورد دکتر گفته بود همش دروغه میگن مشروبو اینا رو بخورید گفته بود اینا خودشون سنگ سازن اصلا

شدید تجربه دارم

قطره سنگکل از داروخونه بدون‌نسخه میدن بخره 

آب زیاااااااااااااااد بخوره 

ادرارش نباید پررنگ باشه باید اینقد مایعات بخوره که بیرنگ باشه

و طناب بزنه و بپر بپر کنه و از پله بره بالا پایین

برا درد هم فک کنم‌شیاف دیکلوفناک میدن من خودم باردار بودم فقط استامینوفن ساده میتونستم بخورم سنگ من ده میلی بود بعد از زایمان سنگ شکن کردم

سونو کرده؟سنگش کجاس؟

من شوهرم تا حالا سه چهار بار سنگ کلیه داشته 

این معجون رو که میخوره سریع سنگش میفته 👈یک لیوان آب ولرم +یک قاشق عسل +یک قاشق پودر زنجبیل +آبلیمو 

بعدش به حالت طناب زدن به بالا و پایین بپره 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

از ارتفاع بپرن چندبار(در حد چندتا پله)

طناب بزنن

دلستر میل کنن

بعد یه قطره بود اسمش سنگکل فک کنم،خواهرم استفاده میکرد

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

هندوانه 

عرق خارشتر 

مایعات فراوان 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

شدید تجربه دارم قطره سنگکل از داروخونه بدون‌نسخه میدن بخره  آب زیاااااااااااااااد بخوره  ...

سنگکل خورد بیفایده بود .شیافم میزاره انواع امپول  مسکن بهش زدم موقع درد بپرو وررش و طناب انجام داد ولی دریغغ .گلم سنگا یکی حالب یکی تو کلیه

این چ حرفیه خانم مگه کافره مشروب بخوره دور از جونش. تازه کلی ماعالشعیرو دلستر خورد دکتر گفته بود همش ...

هر کی مشروب بخوره کافره؟!!!!! واع. من والا میخورم کافرم نیستم. روزه هامم کامل گرفتم. این حرفا چیه. انسانیت و اعتقاداتت درونی آدما مهمه. 

من شوهرم تا حالا سه چهار بار سنگ کلیه داشته  این معجون رو که میخوره سریع سنگش میفته 👈یک لیوان ...

جدی ؟ ازین عسلایی ک سوپرمارکتا دارن یا عسل طبیعی باید باشه؟

هر کی مشروب بخوره کافره؟!!!!! واع. من والا میخورم کافرم نیستم. روزه هامم کامل گرفتم. این حرفا چیه. ا ...

نشنیدی حدیث رو کسی ک مشروی بخوره تا چهل روز نماز و روزش پذیرفته نیس و دور از جون شما نجسه

جدی ؟ ازین عسلایی ک سوپرمارکتا دارن یا عسل طبیعی باید باشه؟

همین عسل سوپری ها 

این معجون رو که خورد بعدش به حالت طناب زدن بالا و پایین...و بعد  کمتر از یک ساعت سنگش افتاد