2777
2789
عنوان

چیکار کنم بابام غیبت های دانشگامو نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دانشگاه آزاد تهران میرم گلم‌چطور مگه؟

همینجوری فقط خواستم بدونم چه دانشگاهی 

چون هر دانشگاهی فرق داره طرز حضورغیابشون اساتیدشون و خیلی چیزای دیگه

چون من خودم پیام نورم تهران،گفتم شاید شما هم پیام نور باشید چون پیام نور خیلی وقتا اصلا حضور غیاب نمیکنن یا لیست حضور غیاب دست یکی از دانشجوهاست 

ولی باز نگران نباشید آزاد هم به نظرم هر کی به هرکیه پدرتون هم برن مطمئنا جوابی نمیگیرن🙂🌷

ببین با کلانتری فک نکنم کارتون پیش بره. باید اول یه اورژانس اجتماعی زنگ بزنی همهههه اینارو براشون تو ...

بببین مشکل اینه ک 

بابا من عمم پشتشهعمم خیلی پارتی داره شوهرش سردار بوده شهید شده 

بابامم خودش بچه شهیده

واسه همین هی الکی میگن فقط افسردس ب خاطر باباش 

این هیچی 

بعدم بخای نامه ببری برا اینکه بستریش کنن

قاضی باید بده 

ک نمیده هیج وقت 

باید ببریش پزشک قانونی

ک تشخیص بده این اقا بیماره یا ن 

ک اینم ی جور خودشو میزنه ب موش مردگی 

ک فکر میکنی پسر پیقمبره 

خلاصه ک فکر نکنم بشه با نامه بستریش کرد 

چون قاضی با حرف فقط حکم نمیده

پدرشه کجا فرار کنه نمیزاره هم کار کنه چطور مستقل بشه؟؟؟!

اگه بخواد میشه و میتونه هزارتا راه هست

مثلا ارشد بره یه شهر دیگه خوابگاه بمونه و کارکنه

مثلا دوسه روز درهفته کلاس بگیره بقیه شو کار‌کنه و برگه ی انتخاب واحد یکی دیگه رو به باباش نشون بده

عه واقعا تو سامانه ثبت نمیشه پس؟ دوستم هم می‌گفت ولی گفتم محض اطمینان اینجا هم بپرسم. خب اگه بره از ...

نه عزیزم واقعا ثبت نمیشه

اولا که معمولا اکثر دانشگاه ها برای ورود به دانشگاه کارت دانشجویی چک میکنن و غیر دانشجو کسی رو راه نمیدن داخل

اگرم‌بیاد داخل یکی از استادات که هواتو داره 

اون یکی روهم قطعا پیدا کردنش سخته استادا همینطوری هرروز تو سالن ها نمیچرخن که

باز نهایتا میتونی بری به اون استادت هم شرایطتو بگی و بگو که لطفا راز دار باشید وتعداد غیبت هام رو به هیچکس نگید

همینجوری فقط خواستم بدونم چه دانشگاهی چون هر دانشگاهی فرق داره طرز حضورغیابشون اساتیدشون و خیلی چیزا ...

اره عزیز دلم رفتم بیشتر پرسجو کردم. از استادمم پرسیدم گفت نترس بابا الان وقت امتحاناته نمیتونه استادا رو تا دو ماه دیگ گیر بیاره. اصلا راش نمیدن داخل. باید کارت دانشجویی داشته باشه. گفت اگه از خودمم خواست بپرسه ک هواتو دارم خیالت داحت

اگه بخواد میشه و میتونه هزارتا راه هستمثلا ارشد بره یه شهر دیگه خوابگاه بمونه و کارکنهمثلا دوسه روز ...

اره اینم میشههه. تازه با استادم صحبت کردم. بهم گفت که تو فقط برای آیلتس بخون‌. من برات تا اونموقع شاگرد جور میکنم که هزینه آزمون رو هم بتونی بدی. چون گفتم بابام منت می‌زاره نمی‌خوام از اون بگیرم. گفت مشکلی نیست شاگرد برات جور میکنم تدریس کنی که هزینش جور بشه

نه عزیزم واقعا ثبت نمیشهاولا که معمولا اکثر دانشگاه ها برای ورود به دانشگاه کارت دانشجویی چک میکنن و ...

ارهههه اکثرشون با درک و شعورن اگه بهشون بگم قبول میکنن. فک کنم بیشتر بخاطر تهدید گفت وگرنه نمیره دانشگاه. اگه هم رفت که چیزی برای ترس نیست 

اره عزیز دلم رفتم بیشتر پرسجو کردم. از استادمم پرسیدم گفت نترس بابا الان وقت امتحاناته نمیتونه استاد ...

آره راست میگی موقع امتحانا اصلا استادا نیستن خداروشکر

عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشه و بهرینا برات پیش بیاد🌷❤️

بببین مشکل اینه ک بابا من عمم پشتشهعمم خیلی پارتی داره شوهرش سردار بوده شهید شده بابامم خودش بچه شهی ...

خب سعی کن صداشو ضبط کنی و اینا ک مدرک داشته باشی. آخه باید یه راهی باشه. نمیشه که همینطوری هی قصر در بره. تو و مادرت شاغلین؟ اگه نه که سعی کن مستقل شی دیگ تنها راه چاره همینه. مامانتم نجات بده نزار دست اون عوضی بمونه