من یکی دوباری غیبت کردم تو دانشگاه و کلاسمو پیچوندم که اونم دلیل داشته. چون بابام پارانویده و نمیزاره هیچ جایی برم، مجبور شدم چند تا از کلاسامو بپیچونم برای رفتن به کلانتری و اینا ک نفهمه. ولی امروز مشکوک شد گفت میخواد بره تهتوشو دربیاره گفت میدونه دانشگاه نمیرم آخر مچمو میگیره. چیکار کنم نفهمه غیبت هامو؟؟ اصن میتونه کاری کنه؟؟ غیبت هام تو سامانه دانشگاه ثبت شده؟ از اونجا میتونه بفهمه؟ یا مستقیم باید بره از اساتید بپرسه؟یکی از استاد هام هوامو داره اگه از اون بپرسه میگه غیبت نداشتم. ولی بقیه رو نمیدونم. کمکم کنید لطفاً. گفت اگه بفهمم غیبت داشتی دیگه نمیزارم دانشگاه بری. ازش متنفرم زندگیمو جهنم کرده. سرکار که نمیزاره برم دیگه دانشگاه هم نزاره هیچی
اولن نه نمیفهمه دومن مطمئنم اصلا نمیره بپرسه فقط خواسته بترسونتت باباها همه همینن فقط بیدلیل میخوا ...
آخه سری پیش سر شهریه رفته بود پیگیر شده بود و فهمیده بود که مبلغ شهریه رو بهش زیاد گفتم. چون خسیسه خواستم از این راه یکم پول اضافه ازش بگیرم که خرج نیاز های اولیه ام مثل لوازم آرایش و اینترنت کنم. چیزای خیلی عادی که زورش میاد پول بده. منم از این طریق مجبور شدم پول بیشتری ازش بگیرم. که آخرم مشکوک شد رفت پیگیر شد فهمید دروغ گفتم. حالا هم میترسم سر غیبت هام هم اونطوری پیگیر شه و بفهمه که غیبت داشتم. بعد خب میپرسه اون روزایی که غیبت داشتی کدوم گوری بودی. هزار تا تهمت میخواد بزنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره اتفاقا پرو پرو گفتم خب برو بپرس من ک دروغ ندارم بگم. پای حرفم وایسادم گفتم برو بپرس. ولی سری پیش سر شهریه اومده بود دانشگاه حراست راش داده بود. ولی خب اگه یه درصد از استادام پرسید و اونا هم بهش گفتن چی 😢
نه نترس حالاحضور غیاب فقط دست اساتیده پدرتون که نمیاد یکی یکی از اساتید بپرسه تازه اگر هم بپرسه همین ...
البته فعلا گفته میخواد از استادم که هوامو داره (نمیدونه هوامو داره) بپرسه ک میدونم اون قضیه رو ماست مالی میکنه و نمیگه ک غیبت داشتم. ولی میترسم بازم خیالش راحت نشه و بره از اساتید دیگه بپرسه. به هرحال یه درصد احتمالش هست دیگه. بخاطر اون یکم استرس دارم. یعنی اگه بپرسه همینطوری بهش نمیگن ک چند تا غیبت داشتم؟ کلا فقط یدونه غیبت تو هر کلاس دارم چون اون هفته درگیر کارام بودم نشد برم دانشگاه
حقیقتا خودم زیاد اطلاعات ندارم. دارم روش تحقیق میکنم. اونسری رفتم خونه دوستم با هم بهشون زنگ زدیم شرایط رو گفتیم ک چند باری قصد کشتن منو با چاقو داشته و حتی دوباری هم خفم کرده. چند بارم تا سرحد مرگ کتک زده. کلا روانیه مرتیکه. بعد اپراتور ۱۲۳ بهم گفت که باید اول برم کلانتری برگه بگیرم بعد بهشون بدم و بعد تحویل اورژانس اجتماعی بدم. سری بعدی ک زنگ زدم یا هر موقع ک خواستم، میتونن با اون برگه بگیرنش به زور ببرن بستریش کنن. فلا چند روزه تحقیق کردم پس زیاد اطلاعات ندارم ک واقعا کاری میکنن یا ن ولی فعلا تو تحقیقاتم مواردی دیدم ک واقعا رسیدگی کردن و طرفو دستگیر کردن یا دختره یا زنشو بردن اسکان ک اونجا امنیت داشته باشه ولی موقتی اونجا نگهت میدارن. خلاصه فلا دارم تحقیق میکنم ببینم چی میشه. تو هم بهشون زنگ بزن شرایطتو بگو. ببین چه پیشنهادی میدن. مشاوره اینا هم بنظر من چرته. الکی بگو مشاور رفتیم درست نشده چون خودشیفتست و خودشو قربانی میبینه و قبول نداره ک مشکل از خودشه. بگو امنیت جانی ندارم تو اون خونه. ببین چی میگن به منم بگو. حالا منم یبار دیگ میخوام بهشون زنگ بزنم ببینم اینسری چی میگن
حقیقتا خودم زیاد اطلاعات ندارم. دارم روش تحقیق میکنم. اونسری رفتم خونه دوستم با هم بهشون زنگ زدیم شرایط رو گفتیم ک چند باری قصد کشتن منو با چاقو داشته و حتی دوباری هم خفم کرده. چند بارم تا سرحد مرگ کتک زده. کلا روانیه مرتیکه. بهشون گفتم قرص واسه اعصاب و روانش مصرف میکنه. حتی میتونم از قرص ها هم عکس بگیرم براشون. بعد اپراتور ۱۲۳ بهم گفت که پدر شما مریضه و باید بستری شه. باید اول برم کلانتری برگه بگیرم (شکایت نکنم، گفت با قاضی حرف بزن بعد بهت برگه میده) و بعد باید اون برگه رو تحویل اورژانس اجتماعی بدم. سری بعدی ک زنگ زدم یا هر موقع ک خواستم، میتونن با اون برگه بگیرنش به زور ببرن بستریش کنن. فلا چند روزه تحقیق کردم پس زیاد اطلاعات ندارم ک واقعا کاری میکنن یا ن ولی فعلا تو تحقیقاتم مواردی دیدم ک واقعا رسیدگی کردن و طرفو دستگیر کردن یا دختره یا زنشو بردن اسکان ک اونجا امنیت داشته باشه ولی موقتی اونجا نگهت میدارن. خلاصه فلا دارم تحقیق میکنم ببینم چی میشه. تو هم بهشون زنگ بزن شرایطتو بگو. ببین چه پیشنهادی میدن. مشاوره اینا هم بنظر من چرته. الکی بگو مشاور رفتیم درست نشده چون خودشیفتست و خودشو قربانی میبینه و قبول نداره ک مشکل از خودشه. بگو امنیت جانی ندارم تو اون خونه. ببین چی میگن به منم بگو. حالا منم یبار دیگ میخوام بهشون زنگ بزنم ببینم اینسری چی میگن
با هزار تا التماس قاضی گقت ۴روز نگهش میدارم خانوادش میخان با فیش حقوقی ررش بیارن ب خدا نمیدونم چی کا ...
ببین با کلانتری فک نکنم کارتون پیش بره. باید اول یه اورژانس اجتماعی زنگ بزنی همهههه اینارو براشون توضیح بدی. حتی اگه شده پیاز داغشم زیاد کن. دیدی یه اپراتور بیخیاله، تو بیخیال نشو. بردار دوباره زنگ بزن به یه اپراتور دیگ وصل شو. انقد اینکارو کن ک یکیشون ک اطلاعات درست حسابی داره بهت وصل شه و بگه دقیق چیکار کنی. من یجا خوندم طرف دخترخالش تو اورژانس اجتماعی کار میکرد. میگفت کلانتری خالی بری کار خاصی نمیکنن. باید اول با اورژانس اجتماعی در تماس باشی. اونا خودشون راهنماییت میکنن. پدر شما بیماره جنسی و روانیه کلا خطریه. حتی شیشه هم کشیده پس دیگ صد در صد یکاری براتون میکنن. خیلی اپشنا هست. میتونن تو تیمارستان بستریش کنن. کمپ بفرستنش. خلاصه میتونن اونطوری گیرش بندازن. بعد بهشون هم بگو قبلاً کلانتری زنگ زدیم گفتن فقط ۴ روز نگهش میداریم. بعد فامیلا درش آوردن. بگو چیکار کنیم ک درش نیارن. کلا راحت باش هرچی به من گفتی به اونا هم بگو و هرچی سوال داری تو برگه بنویس. بعد زنگ زدنی ازشون بپرس. تو و مادرت کار میکنید؟ ینی پشتوانه مالی دارید؟ ک اون رفت بتونید از خودتون حمایت کنید و از پس هزینه ها بربیاید؟ اگه نه اینارو هم بهشون بگو. من شنیدم اسکان موقت هم میدن. اونجا هنرآموزی یادت میدن و اگه اعتمادشونو جلب کنی حتی میزارن بری کار هم بکنی. حالا نمیدونم چقدش درسته. اینارو هم ازشون بپرس. اینطوری دیگ مستقل میشید و یه شهر دیگ برید ک وقتی اومد بیرون، نتونه بهتون دسترسی پیدا کنه. سیم کارت و گوشی جدید هم بخرید ردیابیتون نکنه. هر موقع هم دیدی داره یه کار خلاف انجام میده فوری برو به ۱۲۳ زنگ بزن بدون اینکه بفهمه گزارششو بده بیان حین انجام کار کثیفش بگیرنش. اینطوری دیگ مدرک هم نیاز نیست جمع کنی. بهشون زنگ زدی خبرم کن ک چی گفتن
ببسن من بابام شیشه میکشه اوایلش ب سگا تجاوز میکرد شگای کوچولو کوچولو چوب میکرد تو پشتشون سگارو نجات ...
به شما که دست درازی نکرده زبونم لال؟ اگه خدایی نکرده، کرده، این دیگ بدتره. اینم به پروندش اضافه کن. با همه اینایی ک گفتی پدرشو درمیارن. بیمار جنسی، بیمار روانی، خودشیفته، معتاد. بگیرنش دهنش سرویس میشه. به اورژانس زنگ بزن همه این چیزایی ک تو کامنت بالایی گفتم رو بهشون بگو خبرم کن